Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Δυνατό τεστ για τον Αχιλλέα που αντιμετωπίζει σήμερα τον ΦΑΣ Νάουσα

   (φώτο αρχείου από το περσινό παιχνίδι πρωταθλήματος ΦΑΣ Νάουσα-Αχιλλέας 2-1)

 Ακόμα μια φιλική αναμέτρηση, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το νέο πρωτάθλημα της Α1’ Κατηγορίας θα δώσει σήμερα η ομάδα του Αχιλλέα Νάουσας.
Οι «κυανόλευκοι» του Παναγιώτη Καραμεταξά θα φιλοξενηθούν  σήμερα Σάββατο στο ΔΑΚ Νάουσας στις 18.00 όπου και θα αντιμετωπίσει  τον συντοπίτη του ΦΑΣ, ίσως το δυνατότερο φιλικό τεστ στην έως σήμερα προετοιμασία, όπως παραδέχθηκε και στις ακόλουθες δηλώσεις  ο έμπειρος  τεχνικός:
«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που το ρόστερ της είναι ανώτερης κατηγορίας, κατά την άποψή μου.
Θα είναι ένα πολύ καλό και δυνατό τεστ για εμάς. Θέλουμε να δίνουμε δυνατά φιλικά παιχνίδια, έτσι ώστε να δούμε τα καλά μας στοιχεία, αλλά και τις αδυναμίες μας, προκειμένου να δουλέψουμε πάνω σε αυτές για να τις βελτιώσουμε» .
 

Το ευχάριστο για τον Παναγιώτη Καραμεταξά  είναι ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα με τραυματισμούς ποδοσφαιριστών πλην του Κων/νου Κοσμά ο οποίος θα απουσιάσει για ένα 10ημερο ακόμη λόγο ενός οιδήματος στον έσω πλάγιο έτσι σχεδόν όλοι θα  είναι στην διάθεσή του προκειμένου να τους μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής. Ο έμπειρος τεχνικός θέλει να δει ακόμα καλύτερη αγωνιστική εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια, αναγνωρίζοντας πάντως την δυσκολία του αντιπάλου.
 

Ωστόσο, το φιλικό με την ΦΑΣ προγραμματίστηκε, προκειμένου να διαπιστώσει το πως θα ανταποκριθούν οι ποδοσφαιριστές του απέναντι, σε μία ομάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο της Α1’ Κατηγορίας.
 

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι χθες οι παίκτες του Αχιλλέα  προπονήθηκαν κανονικά στο γήπεδο τους, με το βάρος να πέφτει σε ασκήσεις τακτικής, σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία, σε τελειώματα φάσεων και στημένες μπάλες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα