Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Κλώτσησε την ευκαιρία να πάρει την νίκη μέσα στο Διαβατό




Η κατάρα του γηπέδου Διαβατού συνεχίστηκε για την ομάδα μας  όπου για  τέταρτη συνεχή  χρονιά δεν κατάφερε  να πάρει τους βαθμούς παρότι ήμασταν  καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού χάσαμε   κλασικές ευκαιρίες που δεν χάνονται και όμως ηττηθήκαμε.

Το πρώτο 20λεπτο η ομάδα μας  έδειξε να αιφνιδιάζεται από την επιθετικότητα των παικτών του Διαβατού και βρέθηκε να χάνει με 1-0 όταν στο 10΄κιόλας λεπτό ο Ζερδαλής βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή του Ηλιάδη και με πλασέ ευτύχησε να σκοράρει.

Από το 20΄λεπτο και μετά ο Αχιλλέας όχι μόνο  ισορρόπησε αλλά ανέβασε στροφές και ήταν πλέων φανερό ότι το επόμενο γκολ θα το σημείωνε η ομάδα μας  όπως και έγινε όταν στο 26 ΄ο Παρθενόπουλος με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κοσμά  φέρνει  το παιχνίδι στα ίσια.
Το δεύτερο ημίχρονο επιφύλαξε πολλές συγκινήσεις χαρά για τους γηπεδούχος  και λύπη για τους φιλοξενούμενους.

Στο 47΄δύο διαδοχικές αποκρούσεις του Ηλιάδη από πολύ κοντά αρχικά του Οικονόμου χρ. και στην συνέχεια του Ζερδαλή.
Στο 50΄σειρά της ομάδος μας  να χάσει μια πολύ  καλή ευκαιρία ο Παρθενόπουλος όπου το σουτ που επεχείρησε απέκρουσε σωτήρια ο Νικολαΐδης.
Ενώ στο 61΄χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα  όταν ο Παρθενόπουλος σε υπέροχη  μπαλιά που δέχθηκε από τον Κοσμά λίγο πιο μέσα από το σημείο του πέναλτι   και ενώ ο Νικολαΐδης είχε εξουδετερωθεί   και  η εστία ήταν πλέων άδεια δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας ταυτόχρονα  μεγάλη απογοήτευση στον μπάγκο της ομάδος μας  αλλά και στους λιγοστούς φιλάθλους που μας ακολούθησαν.
Δεν έφτανε  η χαμένη ευκαιρία του 61΄λεπτού στο 62΄ακολούθησε μία επίσης  μεγάλη ευκαιρία  όταν και πάλη ο Παρθενόπουλος δεχόμενος μπαλιά περίπου στην περιοχή του κέντρου αυτός με μεγάλη ταχύτητα βρέθηκε στην περιοχή του Νικολαΐδη ο οποίος έκανε έξοδο ο παίκτης μας  με ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ από το αριστερό του δοκάρι .
Το ρητό που λέει   ότι όταν χάνεις ευκαιρίες η μπάλα τιμωρεί επαληθεύτηκε αυτό συνέβη 8΄λεπτα αργότερα  στο 70΄  σε εκτέλεση φάουλ των γηπεδούχων ο Οικονόμου Χρ. βρέθηκε σε εμφανή θέση οφσάιντ  και με πλασέ έκανε το 2-1 παρά τις διαμαρτυρίες των παικτών μας διοίκησης και φιλάθλων μας  προς τον επόπτη κ. Λιόλιο χωρίς βεβαίως να αλλάξει τίποτες  .

Ενώ στο 79΄λεπτό ο διαιτητής έδειξε αδικαιολόγητα  και προς έκπληξη όλων μας  την δεύτερη κίτρινη  στον Μπαξεβάνο όπου και αποχώρησε από το παιχνίδι .

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητού κ. Μαρόπουλου  που μέχρι το 60΄λεπτό ήταν άψογος αλλά οι συχνότατες  διαμαρτυρίες των γηπεδούχων  προφανώς  τον επηρέασαν γέρνοντας την πλάστιγγα  υπέρ αυτών   όπου  με τα σφυρίγματα  του έδωσε μεγάλες ανάσες σε στιγμές που η ομάδα μας πίεζε ασφυκτικά , επέτρεψε από  την μη υπόδειξη του επόπτη κ. Λιόλιου  να σημειωθεί γκολ από εμφανή θέση οφσάιντ,  δεν κράτησε όχι μόνο κάποια λεπτά καθυστέρησης (Αλλαγές-Τραυματισμοί) αλλά σφύριξε και 3 λεπτά νωρίτερα .Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 79΄λεπτό  με  την  αναίτια  αποβολή του Μπαξεβάνου  με δεύτερη κίτρινη κάρτα όταν αυτός μέσα στην περιοχή με επιθετικό των γηπεδούχων μονομάχησαν  για να πάρουν  καλύτερη θέση και ενώ η μπάλα ήταν ακόμη στο σημείο του κόρνερ αντί να  κάνει συστάσεις αυτός έδειξε την κίτρινη κάρτα μόνο στον παίκτη της ομάδος μας που μετατράπηκε σε κόκκινη και αποχώρισε αφήνοντας την ομάδα μας για τα υπόλοιπα εναπομείναντα λεπτά με 10 παίκτες και ενώ πιέζαμε για την ισοφάριση  κάτι όμως που δεν συνέβη.     βρίσκοντας  στο τέλος του αγώνα  παίκτες και παράγοντες  μας περίλυπους από αυτήν την εξέλιξη του αγώνα .
                                                         Συνθέσεις    
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΑΒΑΤΟΥ: Νικολαίδης-Μουρατίδης-Δαληγγαρος-Σαμψωνίδης-(46΄Λιλιόπουλος)Κωστογλίδης ,Οικονόμου Αλ.(86΄Τσολάκης) -Οικονόμου Χρ.-Τσανασίδης-Φέιμ-(46΄Παγγούρα)Ζερδαλής- Μπουρδάνος  

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ:Ηλιάδης-Σακελλάρης-Μπαξεβάνος-Σαμαράς Δ-Βακαλίδης-(73΄Στογιάννος Ραφ.)-Καραμεταξάς-Μπράτσης-Στογιάννος Ιωαν-Γιαμαλίδης-Παρθενόπουλος-Κοσμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα