Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Κύπελλο: 4-0 τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας (φώτο)

https://www.10starbet.com/



Στον επόμενο γύρο προκρίθηκε  η ομάδα μας μετά το 4-0 επί του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας. Το πολύ   μεγάλων διαστάσεων ( 107 μέτρα)  γήπεδο  των  Παλατιτσίων που χρησιμοποίησαν οι γηπεδούχοι  αλλά και ο έντονος καύσωνας που επικρατούσε την ώρα του αγώνα   επηρέασε σε μεγάλο βαθμό και τις δύο ομάδες να δήξουν το πραγματικό τους αγωνιστικό  πρόσωπο. Ο Αχιλλέας φάνηκε πιο έτοιμος και παρά τις απουσίες αρκετών ποδοσφαιριστών του  χρειάστηκε  να περάσουν 32΄λεπτά για να επιτύχουν το πρώτο τους γκολ το οποίο σημείωσε  με δυνατό  αριστοτεχνικό σουτ λίγο έξω από την περιοχή  ο ταλαντούχους νεαρός Τζιώνας. Το γκολ αυτό έδωσε φτερά στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Αχιλλέα και μέχρι το 45΄κατάφεραν με δύο γκολ του Χριστόφορου Γιάτσου στο 39΄ σε σέντρα του Βακαλίδη   με πλασέ μέσα  στην περιοχή ανέβασε τον πήχη του σκορ  σε 2-0 ενώ στο 44΄κέρδισε πέναλτι όταν σε προσπάθεια του και ενώ είχε περάσει  διαδοχικά 3 αντιπάλους ανατράπηκε  ο διαιτητής κ. Μαργαρίτης έδειξε αμέσως την βούλα , την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ανεβάζοντας το σκορ σε 3-0 .

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αχιλλέας κατέβασε στροφές  έχοντας το 3-0  στο ενεργητικό του  αλλά και η αφόρητη ζέστη που επικρατούσε δεν προσφέρονταν  για σπατάλη δυνάμεων, παρά ταύτα χάθηκαν αρκετές καλές ευκαιρίες για διεύρυνση του σκορ ωστόσο στο 57΄ κατάφερε  να σημειώσει και  τέταρτο γκολ με τον Τσαρτσίου όταν αυτός δέχθηκε μακρινή μπαλιά στην πλάτη τις άμυνας των γηπεδούχων πλασάροντας στην δεξιά γωνία τις εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει  Μαυρίδη  γράφοντας το 4-0 που ήταν και  το τελικό.

 Διαιτητής του αγώνα  ο κ. Μαργαρίτης, με βοηθούς τους κ.κ. Τράντο και Μπακάλη.                                                            
                                                 Συνθέσεις
Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Μαυρίδης, Χειμωνίδης, Ντόβας, Εμμανουηλίδης (46′ Σερασκιέρης),  Χατζηνικολάου, Ζέρβας (75′ Χαρίσης), Παπαδόπουλος, Λασκάρογλου, Αντωνιάδης, Αλιμέτα, Γαλάνης (68′ Χολέβας).

Αχιλλέας Νάουσας : Μπουμπουλέντρας, Σαμαράς Δ., Βακαλίδης, Γκέτσος, Μάραντης, Μπράτσης, Σαμαράς Α., Στογιάνος Γ. (80′ Στογιάνος Ρ.), Γιάτσος (71′ Ρώσσιος), Τσαρτσίου, Τζιώνας (65′ Ψαθάς).








Οι φώτο είναι από την Ιστοσελίδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα