Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Πέρασε σαν Κεραυνός από την Επισκοπή



Άλλος είχε το όνομα και άλλος την χάρη , κεραυνός πραγματικά ο Αχιλλέας που κατάφερε στα τελευταία 7 λεπτά του αγώνα να ανατρέψει το εις  βάρος του 1-0 σκορ και να πάρει αυτός  την νίκη με 3-1 .χάρις σε τέρματα του Καραμεταξά, Μπράτση και Παρθενόπουλο.


Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο   ωστόσο και οι δύο ομάδες είχαν από δύο πολύ καλές ευκαιρίες να πετύχουν κάποιο γκολ που όμως  δεν βρήκαν τον στόχο τους . .Οι γηπεδούχοι αρχικά με τους Παραστατίδη και Καρυπίδη ενώ από την πλευρά των φιλοξενούμενων μεγάλες ευκαιρίες έχασαν οι Παρθενόπουλος και Μπράτσης


 Ότι δεν κατόρθωσαν οι δύο ομάδες να πετύχουν στο πρώτο ημίχρονο το κατόρθωσαν στο δεύτερο αρχικά  οι γηπεδούχοι στο 53΄με τον Παραστατίδη κάνοντας το 1-0 στην συνέχεια ο Αχιλλέας ρισκάροντας περισσότερο κατάφερε με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Καραμεταξά στο 84΄μετά από την ανατροπή του Παρθενόπουλου να φέρει το παιχνίδι στα ίσια , ενώ ένα λεπτό αργότερα ήταν η σειρά του Πέτρου Μπράτση να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα μας με 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς  ενώ στις καθυστερήσεις ο Παρθενόπουλος εδραίωσε την νίκη μας με επίσης εύστοχο κτύπημα πέναλτι μετά από ανατροπή αυτήν την φορά στον Καραμεταξά .



      
Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Παρασίου και Παπαδάκη.
                                              Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής : Καρυπίδης, Λέσκας, Ορδουλίδης, Τεκερίδης, Γεωργιάδης (80′ Καρυπίδης Σ.), Νόσης, Δήγκας (46′ Χαραλαμπίδης), Λούρης, Γιάτσιος, Καρυπίδης Α., Παραστατίδης.

Αχιλλέας Νάουσας : Κερμανίδης, Σακελλάρης, Βακαλίδης (76′ Ιτσκάρας), Καραμεταξάς, Δημητρίου, Μπράτσης, Βλαχοδήμος, Γιαμαλίδης (57′ Μάραντης), Παρθενόπουλος, Ορφανίδης (71′ Κακούδης), Τασιώνας (46′ Μπαξεβάνος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα