Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Πήρε αυτό που ήθελε !!



Με μέτρια  απόδοση αλλά με πολύ πάθος η ομάδα μας πήρε αυτό που ζητούσε εδώ και πέντε αγωνιστικές κόντρα σε έναν αξιόλογο και δυνατό αντίπαλο όπως την Χαρίεσσα η οποία μέχρι χθες ισοβαθμούσε με την ομάδα μας . Το νικηφόρο τελικό αποτέλεσμα δικαίως χαρακτηρίζεται από όλους ως εξάποντο .Τα χρυσά τέρματα σημείωσαν οι Κακούδης στο 12΄ και Ρώσσιος στο 68΄ ενώ για την ομάδα τις Χαρίεσσας μείωσε ο Παρηγορίδης στις καθυστερήσεις μειώνοντας σε 2-1 . Ένα αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο με βάσει την εικόνα
που παρουσίασαν οι ομάδες στον αγώνα , ενώ οι διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων τόσο στο ημίχρονο όσο και στο τέλος του αγώνα προς στους διαιτητές  σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα στον βαθμό που προσπάθησαν να τα παρουσιάσουν.   
Η νίκη αυτή δίνει τόσο βαθμολογικό όσο και ψυχολογικό αέρα στην ομάδα μας οι οποία καλείτε τις επόμενες τρείς αγωνιστικές να αντιμετωπίσει ομάδες που είναι πολύ δυνατές στης έδρες τους όπως των ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και Πλατύ εκτός αλλά και τα Τρίκαλα εντός.
Ευχή μας να αποκομίσουμε κάτι από αυτούς τους αγώνες μιας και οι ομάδα μας έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να πάρει θετικά αποτελέσματα , μας έλειψε όμως όλο αυτό το διάστημα  ο παράγοντας τις τύχης  , ας ευχηθούμε να γυρίσει στην συνέχεια και στο  μέρος μας.   

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ, Γαβράς με βοηθούς τους κ.κ Βάλκανο και Χριστοδούλου Κ.

                                                 Συνθέσεις
 Αχιλλέας  Νάουσας : Κερμανίδης, Δημητρίου, Σαμαράς, Βακαλίδης (81′ Κασάπης), Μάραντης, Μίσκος, Μπράτσης, Τασιώνας, Κακούδης (46′ Ρώσσιος), Στογιάννος Γ. (66′ Λαμπρίτσιος), Σαξώνης (71′ Παπατάνος)

ΑΕ Χαρίεσσας: Ντίντος, Πίτος, Δελητζάκης (62′ Ίντος), Δίντσης, Πανάγος (79′ Κατσιγιαννόπουλος), Μπάμπος (73′ Αναδός), Κοτσογιαννίδης, Λύτης, Στογιάννης (62′ Κουλιανίδης), Παρηγορίδης, Δημητρούσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα