Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Όταν κάτι Αγαπάς –Νικάς!!!!!

              Αυτοί είχαν Πάθος-Ψυχή-και Αγάπη προς τον σύλλογό τους γιαυτό στέφθηκαν νικητές


Ακούσαμε και διαβάσαμε στα ΜΜΕ ότι ο ΦΑΣ  Νάουσα αδικήθηκε από την διαιτησία η ότι ο ΦΑΣ Νάουσα δεν είχε το ανάλογο κίνητρο για να κερδίσει το παιχνίδι σε αντίθεση με την ομάδα μας . Απαντούμε σε όλα αυτά τα ΜΜΕ που έχουν γράψει όλα αυτά το τελευταίο 24ωρο που προφανώς είναι απόψεις που της μεταφέρουν κάποιοι τοπική δημοσιογράφοι  οι οποίοι είτε δεν ήταν στο γήπεδο η διακατέχονται από ψυχικές διαταραχές που δεν μπορούν να δεχθούν την ήττα της ομάδος τους.
Πρώτον καμία διαιτησία στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν αδίκησε τον ΦΑΣ για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους.
Δεύτερον όσον αφορά το κίνητρο δεν δεχόμαστε να μας λεν ότι ο ΦΑΣ  δεν είχε κίνητρο και για αυτό έχασε, όταν όλοι ξέρουμε ότι αυτή η ομάδα από την αρχή του πρωταθλήματος διατυμπάνιζε ότι  θα πάρει το πρωτάθλημα χωρίς ιδιαίτερο συναγωνισμό, τώρα όμως στην βαθμολογική θέση που βρίσκεται τα γυρίζει και δηλώνει ότι σκοπός τις είναι να συμμετέχει στα play off , δεν μας λέει όμως από ποια θέση θέλει να συμμετάσχει στα play off ?  άρα κίνητρο υπήρχε .
Η διαπίστωση η δική μας είναι ότι για να δημιουργηθεί  μια καλή ομάδα πρέπει πρώτα να βάλεις στέρεες βάσεις , να δημιουργήσεις μια οικογένεια πλήρως δεμένη και κυρίως  να αγαπάνε αυτό που κάνουν και για αυτόν που το κάνουν .
Αυτό ακριβώς διαθέτη η ομάδα μας σε αντίθεση με τον ΦΑΣ που χρόνια τώρα πιστεύουν ότι  μόνο με χρήματα κάνεις υπερ ομάδα  , δυστυχώς  διαψεύδονται για μια ακόμη χρονιά.
Τώρα όσον αφορά  στο μεταξύ μας παιχνίδι ο ΦΑΣ δεν είχε να παρουσιάσει  κανένα επιχείρημα και  καμία δικαιολογία, ήταν κατώτερη τον περιστάσεων και ηττήθηκε από μία ομάδα που τουλάχιστον βαθμολογικά έδειχνε να είναι  κατώτερων δυνατοτήτων, δεν υπολόγισαν όμως ότι ο αντίπαλός του  διέθετε παίκτες με ψυχή –πάθος και κυρίως αγάπη προς τον σύλλογο που εκπροσωπούν αυτό το όπλο δεν το διαθέτη ο ΦΑΣ Νάουσα και μας λυπεί αυτό.
Άρα η νίκη της ομάδος μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν πέρα ως πέρα δίκαιη και αυτό πρέπει να το παραδεχθούν όλοι τους.
Τα δε σχόλια στα ΜΜΕ από όπου και αν προέρχονται είναι περιττά και μόνο για εντυπώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα