Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Νέο ξεκίνημα με νέα διοίκηση


Με 80% νέα διοίκηση σε σύγκριση με πέρσι θα πορευθεί η ομάδα μας ,καθώς τα προβλήματα κυρίως οικονομικά στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα δεν αφήνει περιθώρια  σε πολλούς να ασχοληθούν ενεργά . Πάρα ταύτα η φίλη της ομάδας μας κατάφεραν με την έμπρακτη αγάπη τους να συγκροτήσουν νέο διοικητικό συμβούλιο και να αποδείξουν ότι αυτή οι ομάδα θα είναι παρών και φέτος αλλά και για πολλά ακόμη χρόνια  κυρίως για την αγάπη που τρέφουν προς αυτήν.
Το νέο διοικητικό συμβούλιο με το οποίο θα πορευτεί η ομάδα είναι οι εξής;
Πρόεδρος Ζέφυρος Ευάγγελος  ιδρυτικό μέλος και ποδοσφαιριστής την περίοδο 1976-1980 ενώ   μέχρι χθες διατελούσε χρέη   Γ. Γραμματέα
Αντιπρόεδρος Χονδρός Βασίλειος ένα αναπόσπαστο κομμάτι τις ομάδος ο οποίος επανέρχεται μετά από απουσία 4 ετών καθώς υπηρέτησε να προηγούμενα χρόνια από διάφορες σημαντικές θέσεις .
 Γ. Γραμματέας Σαξώνης Ιωάννης ο οποίος ακολουθούσε την ομάδα παντού τα τελευταία χρόνια δείχνοντας την μεγάλη του αγάπη προς αυτήν.
Ταμίας Μπίλης Γεώργιος  με μεγάλη εμπειρία καθώς εκτός του ότι υπηρέτησε από διοικητικές θέσης ήταν και ποδοσφαιριστής της.
Γενικός Αρχηγός Τασιώνας Γεώργιος νέος μεν στην διοίκηση αλλά έμπειρος στις επαφές παικτών-διοίκησης με τον τρόπο που τον διακρίνει για να υπάρξει άμεση λύση σε κάθε πρόβλημα που θα παρουσιαστή.  
Δημοσίων Σχέσεων Σιάτρης Χρήστος   γνωστός από τις θητείες του στο συμβούλιο του ΦΑΣ Νάουσα.
Μέλη ο Πολύζος Γεώργιος ο οποίος παραμένει και φέτος στην διοίκηση  ενώ ο Ζάχος Σταύρος και Κασάπης Θεόδωρος  και όχι Θεολόγης όπως αρχικά είχε εκ παραδρομής δηλωθεί στα ΜΜΕ είναι νέοι με θέληση για προσφορά .

Τα πρόσωπα  τις διοίκησης  και με την βοήθεια των επώνυμων και ανώνυμων φίλων του συλλόγου είναι βέβαιων ότι  προδιαγράφεται ένα λαμπρό μέλλων για τον σύλλογο .

Τέλος από την διοίκηση καλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές που είναι στην δύναμη τις ομάδος να παρευρεθούν την Τετάρτη 31/7/2019 και ώρα 6.30 μμ στο γήπεδο Παναγιωπούλας για την πρώτη συνάντηση και έναρξης τις προετοιμασίας υπό την καθοδήγηση  του Παναγιώτη Καραμεταξά.
Καλή επιτυχία σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα