Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Βαρύ το σκορ Παρά ταύτα κρατάμε ψηλά το κεφάλι



Η εμπειρία των παικτών της Νάουσας ήταν εμφανές απέναντι στην νεανική αλλά όπως αποδείχθηκε άπειρη  ακόμη  ομάδα μας κερδίζοντας την με το εύρη σκορ 7-0 . Ένα σκορ ανεπάντεχο  που πλήγωσε όλους μας διοίκηση και κυρίως τους νεαρούς παίκτες οι οποίοι  στο τέλος του αγώνα δεν είχαν το κουράγιο  όχι μόνο να μιλήσουν αλλά ούτε το κεφάλι να σηκώσουν. Όλοι  ξέραμε ότι ήταν δύσκολο να πάρουμε ένα  θετικό αποτέλεσμα και μάλιστα εκτός έδρας από μία ομάδα που διαθέτη  εμπειρότατους παίκτες και δικαίως θεωρείτε φαβορί για την κατάκτηση τις πρώτης θέσεις , αλλά όχι με τόσο μεγάλο σκορ ,  βάζοντας  και εμείς κατά κάποιον τρόπο  το χεράκι μας  για να επιτευχθεί αυτό το βαρύ σκορ μιας και τα 3 γκολ που σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο δεν λειτούργησε όπως θα έπρεπε η άμυνά μας  και με τραγικά λάθη δεχθήκαμε πολύ  εύκολα γκολ  ενώ θα μπορούσαμε να τα είχαμε αποφύγει . Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν κάποιες
προσπάθειες να κρατηθεί το σκορ σε χαμηλό  επίπεδο και να το μειώσουμε όταν σε  δύο ευκαιρίες που μας δόθηκαν δεν αξιοποιήθηκαν  όπως θα έπρεπε ,ενώ  το 4 γκολ στο 63΄ από τον Καφέ η ομάδα μας πέταξε λευκή πετσέτα για να ακολουθήσουν 3 ακόμη διαδοχικά γκολ τον γηπεδούχων μάλιστα τα 2 στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα.  

Τα γκολ των γηπεδούχων  σημείωσαν οι (18′ Μουρίκι, 29′-63′-78′ Καφές, 38′ Συμπεθέρης, 87′-89′ Πατατούκας)

Ο Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Παζαρτζικλή και Χατζαρίδη. είχαν εύκολο απόγευμα  στα  αξιοσημείωτα ήταν ότι χρειάστηκε να σφυρίξει σε όλο τον αγώνα 5 με 6 φάουλ.  

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Ιωακειμίδης, Ηλιάδης, Ζούρκος, Περηφανόπουλος, Συμπεθέρης, Αβραμόπουλος, Σαρηγιαννίδης (67′ Νίκου), Λαμπριανίδης, Μουρίκι (71′ Τασιώνας), Βλαχοδήμος Α. (21′ λ.τ. Πατατούκας), Καφές.

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Καραμεταξάς, Χαρατσίδης, Σαμαράς, Βακαλίδης (72′ Στογιάννος Ρ.), Μπράτσης, Μπαξεβάνος (65′ Ρόσσιος), Στογιάννος Γ., Σακελλάρης (70′ Δροσούνης), Παρθενόπουλος, Γιαμαλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα