Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Πέταξε ο Αχιλλέας έναν ακόμη βαθμό τουλάχιστον στον κάλαθο των αχρήστων (Φώτο)



Ένα ακόμη παιχνίδι αυτήν την φορά εκτός έδρας  έχασε η ομάδα μας στο παραπέντε  του αγώνα από την ομάδα της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου .

Η ομάδα του Παναγιώτη Καραμεταξά  προσπάθησε να κερδίσει κάτι από αυτό το παιχνίδι ευτύχησε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο  αλλά τελικά παρά την πολύ καλή  απόδοση  του υπέκυψε άδικα.

Φάσεις και γκολ.

Ο Αχιλλέας,  μια ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια του, το εκμεταλλεύτηκε, προηγήθηκε στο 42′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παναγιώτη Καραμεταξά (έφτασε τα 5 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα) και αν δεν δεχόταν το τέρμα στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, ίσως είχε καλύτερη τύχη στο δεύτερο μισό του σημερινού αγώνα.


Το γκολ όμως του Πόλυ Τόζογλου στο 45+2′ έδωσε τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να πραγματοποιήσουν…restart στην ανάπαυλα και με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο 45λεπτο να φτάσουν σε δεύτερο γκολ και να πετύχει την 5η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Στη φάση  της ισοφάρισης ,ο Αραμπατζής εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ο υψηλόσωμος αμυντικός (που…εξιλεώθηκε για το ότι υπέπεσε στο πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε ο Αχιλλέας) με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και αφού πήρε ύψος μετά το σκάσιμο στο έδαφος.


Το δεύτερο ημίχρονο χαρακτηρίστηκε από τις πολλές επιθετικές ενέργειες και των δύο ομάδων η μεν γηπεδούχοι  προσπάθησαν με πολλούς τρόπους να πετύχουν την ανατροπή την οποία τελικά κατάφεραν,  και τους φιλοξενούμενους  αρχικά  να κρατήσουν το ισόπαλο αποτέλεσμα και με κάποια αντεπίθεση να πάρουν ακόμα και το τρίποντο  .


Για να έρθει το 79΄ λεπτό της συνάντησης, όταν ο Σακελλάρης έχασε τη μπάλα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Τζέπης έκανε το γέμισμα στην αντίπαλη περιοχή και ο Λάμπρος Μαγγανάρης εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα και με πλασέ «έγραψε» το 2-1, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους 200 περίπου φιλάθλους της Ποντιακής Νεολαίας.

Η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια, στο 85΄λεπτό θα μπορούσε ο Αχιλλέας να ισοφαρίσει εάν ο επόπτης  Μπακάλης  δεν ανέκοπτε επιθετική ενέργεια του αρχηγού της ομάδος μας Πέτρου Μράτση  με ανύπαρκτο  οφσάιντ.Καθώς και από ένα  βιαστικό σουτ του Παρθενόπουλου στο 90ο λεπτό δεν κατόρθωσε να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας .


Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Χρυσάνης, με βοηθούς τους κ.κ. Λιόλιο και Μπακάλη


                                                           Συνθέσεις


Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Βρεττός, Μαγγανάρης, Τόζογλου, Σκούρα (90′ Μουταφίδης), Κίτσας Λ., Κίτσας Ε., Πιπιλιάρης, Τζέπης, Νουσιόπουλος, Κίτσας Κ. (85′ Αραπέλης), Αραμπατζής (65′ Αποστολόπουλος).
 Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Σακελλάρης, Βακαλίδης, Γκέτσος, Καραμεταξάς, Σαμαράς Δ., Μπράτσης, Γιαμαλίδης (85′ Στογιάννος Ρ.), Κοσμάς, Στογιάννος Γ. (65′ Σαμαράς Τ.) Παρθενόπουλος.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα