Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του συλλόγου.



Γεύμα παρέθεσε την Δευτέρα  οι διοίκηση στους ποδοσφαιριστές  του συλλόγου στο εξοχικό κέντρο <Βαγονάκι>  με την παρουσία του προέδρου του  Μάκη Ορδουλίδη  ο οποίος για να παρευρέθη στην εκδήλωση αναγκάστηκε να αποχωρίσει  λίγο πριν το τέλος  τις συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου . Ενώ την Τετάρτη σε μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα  στο καφέ < Αλοτινό>   οι  διοίκηση  προσέφερε  κρασιά  (χορηγία  Κτήμα Φουντή)  καθώς και κάποιο
συμβολικό χρηματικό ποσόν  στους ποδοσφαιριστές  του . Ο ταμίας του συλλόγου κ. Ακριτίδης και ο προπονητής και παίκτης Παναγιώτης Καραμεταξάς  με συγκινητικούς λόγους έδωσαν το έναυσμα για το ξεκίνημα τις γιορτής  το οποίο με άφθονο ποτό τελείωσε αρκετά  αργά το βράδυ.   

Οι διοίκηση  ευχαριστεί  τον αντιπρόεδρο του Φύτο Χρήστο για την ευγενή  προσφορά του αναλαμβάνοντας  πλήρως τα έξοδα του γεύματος  στο κέντρο <βαγονάκι >.

Καθώς και τον εξαίρετο χορηγό μας  < Κτήμα Φουντή>  που εδώ και χρόνια στέκετε πάντα δίπλα στον σύλλογο μας προσφέροντας για μια ακόμη χρονιά συσκευασίες εκλεκτόν κρασιών του στους ποδοσφαιριστές μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα