Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Απέδρασε με το τρίποντο και από τα Τρίκαλα 0-2



Τι και αν δέχθηκαν ψυχολογική βία μόλις πάτησαν το πόδι τους στο γήπεδο των Τρικάλων , τι και αν άκουσαν τα εξ αμάξης από την κερκίδα , τι και αν αντιμετωπίσθηκαν με σκληρό και αντιαθλητικό τρόπο  από τους παίκτες τις γηπεδούχο, δεν το έβαλαν κάτω και με περίσσιο θράσος παρά τις μικρές τους ηλικίες κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο μέσα σε μια πολύ δυνατή έδρα όπως είναι των Τρικάλων.
Τα πιτσιρίκια του Παναγιώτη Καραμεταξά και Δημήτρη Κοτζιάμπαση υπό τις οδηγίες των  έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι έχουν αποκτήσει όλα τα εφόδια που χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής  για να σταθεί επ΄ άξια  όχι μόνο σε αυτήν την κατηγορία αλλά και σε μεγαλύτερη.

Από την άλλη μεριά οι διοίκηση του συλλόγου περιχαρής τρίβει τα χέρια του  βλέποντας ότι το εγχείρημα τις ανανεώσεις  με νεαρούς  σε ηλικία παίκτες να είναι όχι μόνο  απολύτως επιτυχημένη. αλλά και να δημιουργείτε μία πολύ καλή και συμπαγείς ομάδα  για τα επόμενα χρόνια.

Το φίλμ του αγώνα .

Στο 6΄μόλις λεπτό σημειώθηκε το πρώτο γκολ για την ομάδα μας όταν σε εκτέλεση φάουλ του Βακαλίδη ο Παρθενόπουλος με κεφαλιά έκανε το 0-1


Οι παίκτες των Τρικάλων μετά την ψυχρολουσία που υπέστησαν στο 6΄λεπτό ανέβασαν στροφές και με διάφορους τρόπους θεμιτούς και αθέμιτους προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσια αλλά αντιμετωπίσθηκαν άλλοτε εύκολα και άλλοτε δύσκολα από τους αμυντικούς μας αλλά και τον εξαίρετο τερματοφύλακα μας Ηλιάδη.

Με το ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι το 70΄λεπτό να προσπαθούν οι γηπεδούχοι για κάτι θετικό αλλά στην συνέχεια  κατέρρευσαν  πλέον από δυνάμεις , από το σημείο αυτό και μέχρι την λήξη του αγώνα οι παίκτες μας  με συχνές πλευροκοπήσεις  έφταναν πιο εύκολα  σε θέση βολής και  θα μπορούσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα , αυτό επετεύχθητε τελικά στο 90΄λεπτό και πάλει  με τον Παρθενόπουλο  που δείχνει πλέων  να εξελίσσεται σε δεινό σκόρερ.

Να  σημειώσουμε ότι στο 88΄λεπτό αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη ο Μηνούδης των γηπεδούχων για βίαιο και αντιαθλητικό  φάουλ στον Γιαμαλίδη όπου μάλιστα στην φάση αυτοί σχίστηκε το κάτω χείλος του , στην συνέχεια ο παίκτης των γηπεδούχων προσπάθησε να τον σηκώσει θεωρώντας ότι κάνει θέατρο  από το έδαφος με βίαιο τρόπο, κάτι που εξόργισε τον παίκτη μας και αψυχολόγητα τον εξύβρισε  για να δει και ο ίδιος την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Η διαιτησία του κ.Γιοβανόπουλου με βοηθούς τους κ.κ Νησελίτη και Πίτο ήταν αρκετά καλή με μόνη εξαίρεση την μη καταλογισμού  ενός φάουλ και πιθανής αποβολής όταν ο τερματοφύλακας των Τρικάλων έδιωξε την μπάλα με τα χέρια αρκετά έξω από την μικρή περιοχή του.
                                                                   Συνθέσεις
Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Σίμος, Παντριάς, Μηνούδης Α., Ασημακόπουλος (46′ Μητσιώτης), Ντόι, Σερμπίνης, Σαλτουρίδης, Κιρκιλιανίδης, Βελικούδης (62′ Καραούσογλου), Σούρλας Δ., Αθανασιάδης

Αχιλλέας Νάουσας : ΗΛΙΑΔΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ  Δ., ΒΑΚΑΛΙΔΗΣ (90’+1 Στογιάννος Ρ.), ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΣ Γ., ΜΠΙΓΚΑΝΟΣ, ΓΙΑΜΑΛΙΔΗΣ, ΚΟΣΜΑΣ, ΤΣΑΡΤΣΙΟΥ (78′ Σαμαράς Τ.), ΠΑΡΘΕΝΟΠΟΥΛΟΣ (90’+2 Ψαθάς)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα