Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Έκλεψαν την χαρά του γκολ από τους νεαρούς παίκτες μας.



Πριν ξεκινήσουμε να αναλύουμε τον αγώνα με την Ειρηνούπολη οφείλουμε όλοι εμείς παράγοντες και φίλαθλοι τις ομάδος μας να διαβιβάσουμε και δημοσίως τα συγχαρητήρια για τον τρόπο παιχνιδιού   στους νεαρούς  ποδοσφαιριστές  μας.  Στις καρδιές όλων μας ήταν είναι και θα είναι αυτοί οι νικητές.
Οι παίκτες του ομάδος μας πάλεψαν σαν πραγματική Μυρμιδόνες πολεμιστές καταθέτοντας  ψυχή και σώματι αλλά και δυναμισμό  πάλεψαν τους παρισινούς πρωταθλητές κοιτώντας των στα μάτια ως  ίσων προς ίσων,  πάρα ταύτα δεν κατορθώσαμε   να πάρουμε  κάτι θετικό από αυτό το παιχνίδι ελέω κακής   συνεργασίας  καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα του διαιτητού με τον  β΄ επόπτη με αποτέλεσμα να ακυρώσει κανονικό γκολ τις ομάδος μας ενώ αρχικά έδειξε την σέντρα . Από την άλλη πλευρά το συγκρότημα του Γιάννη Μαντζαρίδη εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες που τις δόθηκαν και πήραν το πολυτιμότερο ίσως τρίποντο που τους κρατάει ακόμα ζωντανούς στο κόλπο τις ανόδου 
Το φιλμ του αγώνα

Η πρώτη καλή ευκαιρία σημειώθηκε στο 8΄λεπτό από τους φιλοξενούμενους όταν ο Έξαρχος από καλή θέση δεν κατόρθωσε να πλασάρει τον Ηλιάδη .
Απάντησε άμεσα ο Αχιλλέας με τον Παρθενόπουλο στο 21΄λεπτό όταν το δυνατό σουτ που επεχείρησε ο Θεοδωρίδης  με διπλή προσπάθεια αποσόβησε τον κίνδυνο που διαγράφονταν για την εστία του.
Το ο-1 για την ομάδα τις Ειρηνούπολης στο 23΄λεπτό όταν το δυνατό διαγώνιο σουτ του Έξαρχου η μπάλα κατευθύνθηκε στην απέναντι γωνία του Ηλιάδη παρά την προσπάθειά του δεν κατόρθωσε να το αποσοβήσει.
Καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 27΄λεπτό με τον Νικολαίδη στην προσπάθεια του να μπεί στην περιοχή του Ηλιάδη ο Μπαξεβάνος έκοψε την τελευταία στιγμή πριν απειλήσει τον  Ηλιάδη .
Για να φτάσουμε στην επίμαχοι φάση όταν στο 43΄λεπτό ο Αχιλλέας με τον Γιαμαλίδη πέτυχε γκολ όμως η κακή συνεργασία  του διαιτητή με τον β΄ επόπτη  είχε ως αποτέλεσμα το γκολ αυτό δεν  μέτρησε τελικά ποτέ, αν και αρχικά το είχε κατοχυρώσει δείχνοντας την σέντρα όμως στην συνέχεια μετά από 10΄λεπτοι διαμαρτυρία των φιλοξενουμένων το πείρε πίσω ακυρώνοντας το ως αντικανονικό χωρίς να δώσει επαρκείς εξηγήσεις για πιο λόγο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αχιλλέας μπήκε πιο δυνατά έχασε μια καλή ευκαιρία να ισοφαρίση με τον Καραμεταξά αλλά οι αμυντική της Ειρηνούπολης κατόρθωσαν να απομακρύνουν την μπάλα κυριολεκτικά πάνω στην γραμμή τις εστίας του Θεοδωρίδη. Στο 66΄και πάλη ο Καραμεταξάς με κτύπημα φάουλ αυτή την φορά η μπλάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Θεοδωρίδη.
Στο 83΄αποχώρισε τραυματισμένος μετά από ένα σκληρό φάουλ που δέχθηκε αρχηγός του Αχιλλέα Πέτρος Μπράτσης  ο οποίος  ήταν ως εκείνη την στιγμή ο κορυφαίος τις ομάδος του.
Το 0-2 σημειώθηκε στην εκπνοή του αγώνα όταν ο Ηλιάδης δεν κατόρθωσε να απομακρύνει την μπάλα στην έξοδο που επεχείρησε με αποτέλεσμα να βρεθεί ο επιθετικός των φιλοξενουμένων να βρεθεί σε πλεονεκτική θέση  για γκολ αυτός ανατράπηκε από τον Γκέτσο που δέχθηκε και την κόκκινη κάρτα του κ. Μαρόπουλου . Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Έξαρχος ο οποίος νικήθηκε προς στιγμή από τον Ηλιάδη όμως ο επερχόμενος Νικολαίδης με προβολή εκτέλεσε τον τερματοφύλακα του Αχιλλέα.

Την  διαιτησία του κ. Μαρόπουλου δεν θα την σχολιάσουμε εάν ήταν εσκεμμένη η όχι γιατί καταντήσαμε  γραφική , ο εν λόγο διαιτητής  θεωρείτε έμπειρος μιας και είναι αξιολογημένος  να διευθύνει  παιχνίδια β΄ Εθνικής και κυριολεκτικά μας απογοήτευσε από την παρουσία του. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ένας διαιτητής σφάζει την ομάδα μας με το βαμβάκι!!!! Θέλαμε να πιστεύουμε ότι στο παρελθών τους ενοχλούσε ο πρώην πρόεδρος μας γιατί είχε το σθένος να αναδείξει τα κακώς κείμενα που συμβαίνουν στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Ένωσής μας , μάλιστα έφτασε ο ίδιος οικιοθελώς παρά τις αντιρρήσεις μας  να αποχωρήσει  από το τιμόνι της ομάδας για να την προστατέψει κάτι που όμως μέχρι σήμερα δεν διαφαίνεται.
Μόνο ένα ερώτημα θα θέλαμε να υποβάλουμε   στον κ. Μαρόπουλο και αν θέλει ας  μας απαντήσει , θα ακύρωνε με την ίδια ευκολία γκολ τον φιλοξενουμένων  εάν το σκορ ήταν 1-0 υπέρ τις ομάδος μας ? φανταζόμαστε πως όχι.


Κ. Μαρόπουλε  η συγγνώμη σας προς τον πρόεδρο τις ομάδος μας για την ακύρωση του εγκυρότατου γκολ όπως ο ίδιος παραδεχθήκατε δεν γίνεται από μόνη της  αποδεκτή ,θα γινόταν μόνο αποδεκτή  εάν είχατε το σθένος  να πάτε μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια  και να ζητήσετε συγγνώμη από τους νεαρούς παίκτες τις ομάδος μας που τους στερήσατε την χαρά του γκολ ,ενός γκολ που για κάθε  ποδοσφαιριστή είναι το όνειρο του,  πόσο  μάλιστα όταν έχει να κάνει με νεαρούς σε ηλικία παίκτες που δεν είναι κάν  αμειβόμενοι , απλά παίζουν για να δείξουν το ταλέντο τους και να γευτούν την χαρά πρωτίστως του γκολ και εσείς τους το στερήσατε  εύγε.     
                                                       Συνθέσεις
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν: Ηλιάδης-Γκέτσος-Βακαλίδης-Καραμεταξάς-Μπαξεβάνος-Μπράτσης (88΄Δημητρίου)-Στογιάννος-Μπιγκάνος (60΄Δελιτζάκης)-Γιαμαλίδης-Κοσμάς (83΄Σαμαράς Δ)-Παρθενόπουλος

ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗ: Θεοδωρίδης-Συμεωνίδης-Πετκάκης-Τάσο Νίκο(51΄Τενεκετζή)-Τουφας-Ασλαμπαλογλου-Γιαουτζής-Ναυρινιάδης(73΄Κουκουράκης)-Νικολαίδης-Έξαρχος-Καρυπίδης (55΄Πασχάλης)  









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα