Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Διασυρμός εντός έδρας από τον Κοπανό

https://www.10starbet.com/



Ασύνδετος  νωχελικός και αδιάφορος  παρουσιάστηκε σε όλη την διάρκεια του αγώνα η ομάδα μας και μοιραίως διασύρθηκε  από την ομάδα του ΓΑΣ Κοπανού<10Starbet> με σκορ 5-0  και αν δεν υπήρχε ο  Μπουμπουλέντρας το σκορ θα έφτανε ακόμα  υψηλότερα.
Δεν θα σταθούμε και ούτε θέλουμε να κριτικάρουμε την  ατομική παρουσία του καθενός εκ των παικτών  μας που ήταν απαράδεκτη , αυτό που μας ενδιαφέρει και μπορούμε να κριτικάρουμε είναι η όλη παρουσία  της ομάδος που χθες δεν θύμιζε καθόλου ότι αγωνίζεται στην Α1 αλλά σε κατώτερη κατηγορία  σκορπίζοντας μόνο απογοήτευση στους φιλάθλους της. . Ας ευχηθούμε ότι το παιχνίδι με τον Κοπανό να είναι μια κακή παρένθεση και να βρει η ομάδα τα πατήματά της αρχής γενομένης από το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με την Χαρίεσσα. Αν όμως υπάρχουν κάποια αίτια για αυτήν την κακή εικόνα αυτά θα πρέπει να ξεριζωθούν τάχιστα , ακόμη και αν χρειαστεί να παρθούν κεφάλια, και πιστεύουμε ότι ο προπονητής που οι διοίκηση του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει και  είναι αναγκαίο.
Για το πώς εξελληχθηκε το παιχνίδι  με τον Κοπανό δεν θα το σχολιάσουμε αρκεί να αναφέρουμε ότι στο 28΄λεπτό από τραγικά λάθη τις  ομάδος μας κατόρθωσε να δώσει την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να προηγηθούν  με σκορ 3-0   μας δόθηκαν  στην συνέχεια κάποιες ευκαιρίες να μειώσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε.
Το δεύτερο ημίχρονο κύλισε με επιθετικό μονόλογο των φιλοξενουμένων μιας και ο εκνευρισμός των παικτών μας είχε φτάσει  στα ύψη ενώ υπήρχε και ο κίνδυνος αποβολών μιας και αρκετή παίκτες μας δέχθηκαν κίτρινες κάρτες , ο Μπουμπουλέντρας παρότι εκτέθηκε από την άμυνα του πάρα πολλές φορές  κατόρθωσε μέχρι το 74΄να κρατά το σκορ χαμηλά με βάσει την εικόνα του παιχνιδιού όμως ο Μπούφι και ο Δημούλτσης δεν είχαν  πει την τελευταία τους λέξη  στο 74΄  και  85΄ έδωσαν διαστάσεις θριάμβου για την ομάδα τους .

Διαιτητής του Αγώνα ο κ, Μελτσανίδης με βοηθούς τους κ.κ Νησελίτη και Νατσιούρα ήταν μέτρια
                                                
                                              Συνθέσεις
Αχιλλέας Νάουσας : Μπουμπουλέντρας, Σαμαράς Δ. (46′ Γιαμαλίδης), Μάραντης, Γκέτσος, Κοσμάς, Καραμεταξάς, Μπράτσης, Γιάτσος, Στογιάννος Γ. (46′ Σύγγας), Τσαρτσίου (61′ Τουγγελίδης), Κακούδης

ΓΑΣ Κοπανού «10Starbet» : Αντιφάκος, Κοσμίδης, Χαραλαμπίδης, Μισαηλίδης, Κατσουγιαννόπουλος, Μπούφι, Οικονόμου Α. (80′ Μποζίνης(, Οικονόμου Χ. (80′ Δημούλτσης), Σιδηρόπουλος (74′ Κελέσμητος), Καψάλης, Σπανός.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα