Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Νίκη οξυγόνο σπάζοντας ταυτόχρονα και την παράδοση



Το πρώτο τρίποντο στην έδρα μας  καταφέραμε να πάρουμε  κερδίζοντας με 2-1 τον Ατρόμητο Διαβατού σπάζοντας και την παράδοση που ήθελε την ομάδα του Διαβατού να μην χάνει από τον Αχιλλέα τόσο εντός όσο και εκτός, αν και η ομάδα μας στα παιχνίδια που έδωσε μέχρι τώρα  έπαιζε καλύτερα έχανε κραυγαλέες  ευκαιρίες και όσες φορές προηγήθηκε δεν κατάφερε να πάρει βαθμό η βαθμούς .
Αυτό ακριβώς θα συνέβαινε παραλίγο και χθες όταν το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με το στείρο 0-0 χάνοντας από πλευρά μας πολλές κλασικές ευκαιρίες αλλά το γκολ δεν ερχόταν , ευτυχώς αυτό δεν συνέβη και στο δεύτερο όπου σε ένα τρίλεπτο καταφέραμε να σημειώσουμε δύο πολύ όμορφα γκολ αρχικά με τον Καισίδη στο 71΄όταν αυτός δέχθηκε ωραία μπαλιά του Γιώργου Τσαρτσίου στον κενό χώρο πίσω από την πλάτη τις άμυνας του Διαβατού και με πλασέ άνοιξε το σκορ, ενώ  δύο λεπτά αργότερα 73΄ο αρχηγός μας Πέτρος Μπράτσης σημείωσε το δεύτερο γκολ με ασύλληπτο δυνατό σουτ έξω από την περιοχή μη αφήνοντας  περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα του Διαβατού . Στα επόμενα 10 λεπτά κατορθώσαμε να απολέσουμε άλλες δύο τουλάχιστον ευκαιρίες για να διευρύνουμε το σκορ δεν το κατορθώσαμε , ότι δεν κάναμε εμείς το έκανε ο Διαβατός όταν 5΄λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ο Λιλιόπουλος από πλάγια θέση επιχείρησε να σεντράρει στην περιοχή μας η μπάλα όμως  πείρε περίεργα φάλτσα και κατέληξε  στο  αριστερό παραθυράκι του Μπουμπουλέντρα  μειώνοντας σε 2-1 το οποίο δεν ήταν ικανό να αλλάξει την ροή του αγώνα.
 Φάσεις και γκολ
3΄λεπτό μπαλιά του Μπράτση   ο ταχύτατος Κακούδης πέρασε τον αντίπαλο του  αλλά η μπάλα του έφυγε στα πλάγια χάνοντας πολύτιμο χρόνο να πλασάρει τον εξελθόντα  Μανιόπουλο.ο οποίος κατόρθωσε να την μπλοκάρει πέφτοντας στα πόδια του επιθετικού μας .
Στο  15΄  είχαμε μία αναγκαστική αλλαγή  στην θέση του Γρηγόρη  Γκέτσου ο οποίος τραυματίστηκε πείρε  ο Δημήτρης  Σαμαράς.
Στο 17΄ ο Γιαμαλίδης δεν μπόρεσε να περάσει την μπάλα  από πλάγια στην περιοχή του πέναλτι όπου κινούνταν  ο Μπράτσης οι αμυντική κατόρθωσαν να την τελευταία στιγμή να την απομακρύνουν .
Στο 33΄επέλαση του Μπράτση  περνώντας και τον τελευταίο  αμυντικό  και λίγο πριν βρεθεί τετ α τετ με τον τερματοφύλακα  αυτός τον ανέτρεψε λίγο έξω από την περιοχή   ωστόσο ο ρέφερι κ. Κωστούλης  του έδειξε  μόνο την κίτρινη αντί  την κόκκινη μιας και ο παίκτης μας ήταν σε προφανή θέση για γκολ .
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια καλή ευκαιρία του Διαβατού όταν το σουτ του  Παγγούρα δεν βρήκε τον στόχο του.
Στο 53΄και 67΄λεπτό η ομάδα μας  είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με Κακούδι και Καισίδη όμως ο  Μανιόπουλος μπλόκαρε κρατώντας το μηδέν.
Το 1-0 για την ομάδα μας  στο 71΄λεπτό μετά από  πολύ όμορφη μπαλιά του Τσαρτσίου στον κενό χώρο  όπου  με πλασέ ο Καισίδης άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας.
Δύο λεπτά αργότερα ο Μπράτσης με ένα ασύλληπτο δυνατό σουτ έξω από την περιοχή  κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα μας.
Ενώ στο 85΄ο Λιλιόπουλος από πλάγια προσπάθησε να περάσει μία σέντρα στην περιοχή του Αχιλλέα αυτοί πήρε αρκετά φάλτσα και κατέληξε στην αριστερή γωνία του Μπουμπουλέντρα  μειώνοντας με αυτόν τον ανέλπιστο τρόπο σε 2-1 το οποίο όπως αναφέραμε δεν ήταν αρκετό να αλλάξει την ροή του αγώνα .
Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή κ. Κωστούλη βρήκε την ομάδα μας να πανηγυρίζει μία πολύ σημαντική νίκη  που ευχόμαστε να αποδειχθεί  ευεργετική για την συνέχεια    
Η διαιτησία του κ. Κωστούλη με βοηθούς τους κ. Παπαδάκη και Χαλατζιούκα ήταν πολύ καλή  εκτός από την φάση του 33΄που κατά την άποψη  μας θα έπρεπε να κοκκινίσει τον αμυντικό του Διαβατού.  
                                                    Συνθέσεις
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν : Μπουμπουλέντρας, Γιάτσος, Γκέτσος (15′ λ.τ. Σαμαράς Δ.), Καραμεταξάς, Δημητρίου, Τσάλμας, Στογιάννος Γ. (65′ Κάργας), Γιαμαλίδης (55′ Τσαρτσίου), Καϊσίδης, Μπράτσης, Κακούδης.

ΔΙΑΒΑΤΟΣ  : Μανιόπουλος, Μουρατίδης, Σερασκιέρης, Αρβανιτίδης, Ζερδαλής, Κωστογλίδης, Λιλιόπουλος, Παγγούρας, Τσιολάκης, Καρατζάς (46′ Κάσα), Κλάψης.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα