Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ από το ΔΣ του συλλόγου



                                      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
                   Του ΔΣ του ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΑΟΥΣΑΣ

Θεωρούμε υποχρέωση  να ζητήσουμε  και εμείς με την σειρά μας μία μεγάλη συγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο που παρευρέθηκε στο γήπεδο του Αγ. Νικολάου για την ανάρμοστη συμπεριφορά φιλάθλου μας ο οποίος εκνευρισμένος δικαίως η αδίκως από τις αποφάσεις του επόπτη  καταφέρθηκε εναντίον των φιλάθλων προκαλώντας γενική σύρραξη. Βεβαίως και καταδικάζουμε την ενέργεια αυτή του φιλάθλου μας και ευελπιστούμε και το ευχόμαστε ότι τέτοια φαινόμενα θα εξαλείψουν από τα γήπεδα το συντομότερο δυνατόν.  Δεν μπορούμε όμως να αφήσουμε ασχολίαστη  την άποψη του η της αρθρογράφου στο blog του Ολυμπιακού Νάουσας ότι δεν μπορεί ο φίλαθλος αυτός να ενεργή  κατά τέτοιο τρόπο λες και η ομάδα είναι ιδιοκτησίας του . Πιθανών ξεχνούν η σκοπίμως το παραβλέπουν το  ότι ο συγκεκριμένος φίλαθλος ήταν είναι και θα το θέλαμε πολύ να  συνεχίσει να είναι η ψυχή της ομάδος , προσέφερε πάρα πολλά από διάφορα πόστα , και ουδέποτε είπε η έδειξε με οποιονδήποτε  τρόπο ότι η ομάδα είναι ιδιοκτησίας του ,όχι μόνο αυτός αλλά ούτε και κανείς άλλος μας  εν αντιθέσει με κάποιους  άλλους  που πραγματικά όχι μόνο θεωρούν πως είναι ιδιοκτησία η ομάδα τους αλλά το διατυμπανίζουν κιόλας.    
                                                                                                                                                    Το ΔΣ 


1 σχόλιο:

  1. Με συνχωρειτε αλλα αυτου του ιδους τις (ψυχες) δεν τις χρειαζεται καμια ομαδα απο την μια τον καταδικαζεται και απο την αλλη τον χαιδευεται.
    Προσωπηκα υμουν στο γηπεδο και ειδα ολο το σκηνικο. Δεν χρειαζονται αυτα να γινονται στα γηπεδα και ειδικα σε παιχνιδια τοπικα οπου αυριο μπορει εγω με τον α η β να καθησω να πιω εναν καφε. Ειναι αξιο συγχαριτηριων οτι το ΔΣ ζητησε επισημα συγνωμη. μεχρι εκει ομως το υπολειπο κειμενο απλα δεν χρειαζοταν διοτι δινη δικαιωματα για να συνεχιση το σιριαλ. Οτι γραφω το γραφω καλοπροαιρετα γιατι δεν θελω καμια απο τις δυο ομαδες να εχουν διαφορες επιδει ενας φιλαθλος χωρις να το θελει και ο ιδιος ξεφηγε λιγο παραπανω με την συμπεριφορα του.Ειμαι σιγουρος οτι και ο ιδιος θα ηθελε να μην ειχε γινει το επεισοδιο αυτο. Ας κοιταξουν και οι δυο πλευρες στο μελλον να βοηθησει η μια την αλλη οπως κανουν καποιες αλλες ομαδες που ειναι τα χωρια τους κοντα κοντα. Νομιζω καταλαβαινουν ολοι τι εννοω. Ειρηνη υμην. Καλο βραδυ και καλη πορεια και στου δυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα