Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Έκοψε βαθμούς από την πρωτοπόρο Αγκαθιά 1-1στο ΔΑΚ Νάουσας (φώτο-video)



Τους πρώτους 2 βαθμούς απώλεσε η πρωτοπόρος  Νίκη Αγκαθιάς στο ΔΑΚ Νάουσας κόντρα στην ομάδα μας η οποία φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο  πολύ αγχωμένη και αντιμετώπισε κάποια  προβλήματα   κυρίως αμυντικά ωστόσο τα ξεπέρασε ανώδυνα Στο δεύτερο ημίχρονο μετά το γκολ των φιλοξενουμένων στο 49΄άρχισε να αποβάλει το αρχικό άγχος  και ανεβάζοντας  φουλ στροφές κατάφερε να ισοφαρίσει στο 60΄  μετά από αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του  Ορφανίδη στην καρδιά της άμυνας της Αγκαθιάς εκεί ο Παρθενόπουλος με κεφαλιά ψαράκι κάρφωσε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ιωακειμίδη που ήταν αδύνατον να αντιδράσει. Από την ισοφάριση και μέχρι την λήξη του αγώνα οι
παίκτες μας κυνήγησαν με πάθος το γκολ που θα τους έδινε την νίκη , μια νίκη που θα μπορούσε να είχε επιτευχθεί εάν ο διαιτητής του αγώνα κ, Καραγκιζόπουλος δεν έκλεινε τα μάτια του στην ανατροπή του Γιαμαλίδη μέσα στην περιοχή της Αγκαθιάς αυτός όχι μόνο δεν καταλόγισε την εσχάτη των ποινών  προκάλεσε και εκνευρισμό στους πάντες όταν κιτρίνισε τον παίκτη μας για δήθεν  θέατρο.

Το τελικό ισόπαλο αποτέλεσμα κρίνεται θετικό για την ομάδα μας μιας και επιτεύχθηκε από έναν πολύ καλό αντίπαλο και μάλιστα πρωτοπόρο στην βαθμολογία. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά που έδειξαν ότι και στα δύσκολα είναι εδώ. Πιστεύουμε ότι θα πάμε στην συνέχεια καλύτερα και θα πετύχουμε τον στόχο που είναι η αρχική παραμονή στην κατηγορία με ένα αξιοπρεπές πλασάρισμα στην τελική κατάταξη της βαθμολογίας της Α1.



Διαιτητής του αγώνα ο κ, Καραγκιζόπουλος με βοηθούς τους κ.κ Παζαρτσικλή και Καραιωσήφ δεν θα σχολιάσουμε την απόδοσή τους οι 200 και πλέων φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο έβγαλαν τα συμπεράσματα τους .





                                   Συνθέσεις των ομάδων   


  Αχιλλέας Νάουσας : Κερμανίδης, Παπατάνος (90+ Σακελλάρης), Βακαλίδης, Δημητρίου, Μάραντης, Τσέλιος (57′ Σαμαράς), Μπράτσης, Βλαχοδήμος, Παρθενόπουλος (87′ Ιτσκάρας), Ορφανίδης (63′ Μίσκος), Γιαμαλίδης

Νίκη Αγκαθιάς : Ιωακειμίδης, Μοσχόπουλος (82′ Σιδηρόπουλος), Κίτσας Π., Παπασυμεών, Ιορδανόπουλος, Ζαρογιάννης, Πέτκος, Βούλγαρης (63′ Στυλίδης), Τριανταφυλλίδης, Αντωνίου (26′ λ.τ. Λίτσι), Παντελίδης (35′ λ.τ. Κίτσας)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα