Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Νέα ήττα και αυτήν εντός έδρας



Συνεχίζει η ομάδα να κάνει ένα βήμα μπρος και τρία πίσω , αυτό έκανε και χθες στο εντός έδρας παιχνίδι του με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας . Παρουσιάστηκε νωθρός σε όλες τις γραμμές του δεν είχε το πάθος τον προηγούμενων δύο εμφανίσεων (Αγκαθιά και Αγ. Γεώργιο) χάνοντας την ευκαιρία να αναρριχηθεί ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα που θα τις έδινε άλλον αέρα για την συνέχεια. Βέβαια αίτια για την ήττα   υπάρχουν αλλά δεν θα σταθούμε εκεί , το βέβαιο είναι ότι η ομάδα πρέπει να βρει άμεσα τον εαυτό της πριν είναι πολύ αργά , τα επόμενα δύο παιχνίδια μας με (Λιανοβέρι-Νικομήδεια εκτός) είναι κομβικά και θα πρέπει πάση θυσία να είναι νικηφόρα σε αντίθετη περίπτωση η ομάδα θα βρεθεί σε μειονεκτική θέση, όπου  είναι  πιθανών  να  υπάρξουν και εξελίξεις .

Όσον αφορά τον αγώνα μας με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας ενώ ο διαιτητής σφύριζε την έναρξη του αγώνα φάνηκε ότι  οι περισσότερη ποδοσφαιριστές μας ήταν ακόμη στα αποδυτήρια δεν εξηγείται αλλιώς τα δύο γρήγορα γκολ των φιλοξενούμενων στο 3΄και 7΄λεπτό  επιτεύχθηκαν σχεδόν χωρίς καμία απολύτως  αντίσταση , από εκεί και έπειτα με πολύ βαριά πόδια δεν κατορθώσαμε να βρούμε δίχτυα  στις ελάχιστες ευκαιρίες που μας δόθηκαν. Και ενώ θα περίμενε κανείς να αλλάξει κάτι στο δεύτερο ημίχρονο προς το καλύτερο , διαψευστήκαμε, διότι η ομάδα παρουσίασε το ίδιο και ίσως και χειρότερο πρόσωπο , ενώ στο τρίτο τέρμα των φιλοξενουμένων στο 51' μετά από τραγικό λάθος αμυντικού μας ρίξαμε αδικαιολογήτως λευκή πετσέτα χωρίς να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε έστω το αγωνιστικό μας πρόσωπο σε αντίθεση με τους αντιπάλου μας που αν και είχαν τον αέρα των 3 τερμάτων προσπαθούσαν και για περισσότερα  και θα το είχαν επιτύχει αν δεν ήταν ο τερματοφύλακάς μας σε καλή μέρα η ήττα μας θα είχε λάβει ντροπιαστικές διαστάσεις .



Η διαιτησία του  κ. Παυλίδης με βοηθούς τους κ.κ Παζαρτζικλή και Αργυρίου ήταν σχετικά καλή με μόνη εξαίρεση την μη υπόδειξη οφσάιντ στο 3΄λεπτό από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ των φιλοξενουμένων με αποτέλεσμα να αλλάξει ριζικά την ροή του αγώνα.



                                                  Συνθέσεις



Αχιλλέας Νάουσας: Κερμανίδης-Σακελλάρης(46΄Ιτσκάρας)Βακαλίδης( 60΄Στογιάννος Ρ.)-Δημητρίου-Μάραντης-Σαμαράς-Μίσκος( 60΄Νούσης)-Βλαχοδήμος-Μπράτσης-Ορφανίδης-Παπατάνος



Μέγας Αλέξανδρος:Λιακόπουλος-Τσιάμπας( 80΄Κεχαίδης)-Πέγιος-Αργυρόπουλος-Μουχτάρης-Νιοgana-Ντόγος-Συμεωνίδης Θ ( 65΄Κούβαρος)-Τεπετός (67΄Τηλκερίδης)-Φράγγης-Λιάπης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα