Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Νέο όνομα-Νέα διοίκηση- Νέο ξεκίνημα


Με νέο όνομα θα συμμετάσχει πλέων ο Αχιλλέας στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας στην ΕΠΣ Ημαθίας , αυτό είχε  αποφασισθεί στην περσινή  γενική συνέλευση του συλλόγου με σκοπό την εκμετάλλευση του γηπέδου που κατασκευάζεται στον οικισμό της Νέας Στράντζας.


Επίσης ο σύλλογος έχει εκλέξει νέα διοίκηση με πρωτοστάτη τον Απόστολο Ακριτίδη στο τιμόνι στηριζόμενος από οικονομικούς έξω διοικητικούς παράγοντες ,και πλαισιώνεται από παλιά και νέα μέλη με αρκετή πείρα .


Πρώτο μέλημα της νέας διοίκησης ήταν να κρατήσει τον βασικό περσινό κορμό της ομάδος πράγμα που τα κατάφερε κρατώντας το 80%  του βασικού της κορμού και όλα αυτά σε χρόνο ρεκόρ. Η νέα συμφωνία της διοίκησης για συνεργασία με τον έμπειρο προπονητή Παναγιώτη Καραμεταξα  ο οποίος παραμένει και αυτήν την σεζόν στο τιμόνι της ομάδος  ο οποίος  αρέσκεται να δουλεύει με νέους σε ηλικία παίκτες ,καλείτε να δημιουργήσει μία συμπαγή αλλά και ελκυστική ταυτόχρονα ομάδα από παλιούς και νέους σε ηλικία παίκτες , με στόχο όχι  την αποφυγή του υποβιβασμού άλλωστε η λέξη υποβιβασμός δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο των διοικούντων , αλλά να πλασαριστεί στης υψηλότερες θέσης τις βαθμολογίας.   



Ακολουθούν φώτο με τους παίκτες που έχουν ανανεώσει μέχρι στιγμής την συνεργασία τους με τον σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα