Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Έναρξη προετοιμασίας και η πρώτη του Αχιλλέα


Τι και αν υπήρξε διοικητική κρίση ,τι και αν έφτασε στο παρά πέντε ,το μεγαλείο του Αχιλλέα και τον ανθρώπων που τον αγαπούν έδειξαν ότι σύλλογος είχε-έχει και θα συνεχίσει να έχει για πολλά χρόνια ακόμη λαμπερό μέλλων.
Με προεξέχοντα τον Απόστολο Ακριτίδη στο τιμόνι του συλλόγου ,αλλά και των ικανών συνεργατών του κατάφεραν μέσα σε χρόνο ρεκόρ να τακτοποιήσουν όλες τις εκκρεμότητες  ξεκινώντας αρχικά από την πρόσληψη προπονητού με την ανανέωση τις συνεργασίας με τον Παναγιώτη Καραμεταξα έναν  πάρα πολύ επιτυχημένο και καταξιωμένο στον τομέα του άνθρωπο
που ούτε λίγο ούτε πολύ έχει ταυτιστεί με τον σύλλογο και είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του ,θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είναι για πολλά χρόνια ακόμη στον πάγκο της ομάδας σαν ένας νέος Αρσέν Βενγκερ που ίσος καταρρίψει  και το ρεκόρ του που κατέχει με την Άρσεναλ.
Ανανέωσε σε τάχιστο χρονικό διάστημα σχεδόν με το σύνολο των παικτών του περσινού ρόστερ του, μεταξύ αυτών και  παικτών κλειδιά όπως Μπράτση-Βλαχοδήμο-Μάραντη-Δημητρίου-Σαμαρά-Βακαλίδη-Κερμανίδη-Νούση-Μίσκο-Κακούδη καθώς και με τον Στογιάννο Γιάννη που επιστρέφει μετά από ένα χρόνο δανεισμού στην Δόξα Νάουσας.
Παραχώρησε δε τους Γιαμαλίδη Αντώνη στον ΦΑΣ Νάουσα , ενώ ελεύθερη έμειναν μετά από επιθυμία τους  οι Αφοί Κων/νος και Αναστάσης Τσέλιος όπως επίσης και ο Ιτσκάρας Αντ. ο οποίος μετακόμισε στην Κύπρο για σπουδές.
Ενώ αναμένεται να ενταχθούν στην ομάδα νεαρά ταλέντα της επαρχίας μας τα οποία έχουν εντοπισθεί εδώ και καιρό από τους Παναγιώτη Καραμεταξά και Στέφανου Θεοδοσιάδη και απομένει να δοθεί το οκ στην διοίκηση για την ένταξη τους στο ρόστερ της ομάδας. 
Χθες πραγματοποιήθηκε  η πρώτη προπόνηση της προετοιμασίας στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου όπου παρευρέθηκαν πάνω από 25 ποδοσφαιριστές , ενώ απουσίαζαν για διάφορους λόγους ο Πέτρος Μπράτσης-Νίκος Μάραντης  και Βασίλης Δημητρίου. Ενώ στης εγκαταστάσεις του γηπέδου παρευρέθηκε σύσσωμο και  το ΔΣ .  

Ακολουθούν Φώτο -video 




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα