Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Πρεμιέρα με νίκη 1-0 επί του Άρη Παλαιοχωρίου


Με καλή εμφάνιση κυρίως στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας κατάφερε να πάρει την νίκη κόντρα στον αξιόμαχο Άρη Παλαιοχωρίου  με γκολ του Μπράτση στο 43΄ενώ στο 22΄ ο ρέφερι κ. Παρασίου δεν καταλόγισε πέναλτι σε ανατροπή του Παπατάνου. Οι φιλοξενούμενη πίεσαν για 20΄λεπτά του δευτέρου μέρους είχαν ένα δοκάρι και μία πολύ καλή ευκαιρία αλλά ο Κερμανίδης με φανταστικό ρεφλέξ κράτησε το μηδέν  αποκρούοντας σουτ που κατευθύνονταν στο γάμα της εστίας μας κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων των φιλάθλων.

  Θορυβούμενοι από της δύο αυτές ευκαιρίες η ομάδα μας ανέβασε ρυθμό και κράτησε σχετικά εύκολα τους αντιπάλους μακριά από την περιοχή μας και  με κόντρα επιθέσεις δημιουργήσαμε ρήγματα  στην άμυνά τους αλλά οι ευκαιρίες που μας δόθηκαν πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Το τελικό σφύριγμα του ρέφερι έφερε τα πρώτα χαμόγελα σε παίκτες παράγοντες και φιλάθλους μας. Ευχή να έχει ανάλογη συνέχεια.



Διαιτητής του αγώνα ο κ. Παρασίου με βοηθούς τους κ.κ Αργυρίου και Χαραλαμπίδη



                                                           Συνθέσεις



ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: ΚΕΡΜΑΝΙΔΗΣ-Δημητρίου (75΄Μίσκος)-Βακαλίδης-ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ-Μάραντης- Στογιάννος Ρ- ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΣ Ι (88΄Τασιώνας)-Σαμαράς (70΄Ψαθάς)-ΠΑΠΑΤΑΝΟΣ-Σαξώνης-Μπράτσης



ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ: Ματράκας-Χατζόπουλος( 46΄Μπακιρτζής)-Παντόπουλος-Βασιλείου- ΣΑΡΑΚΑΤΣΙΑΝΟΣ (80΄Μιχαηλίδης Α)—Γκιουλέκας-Μιχαηλίδης Π-Νεστόπουλος-ΑΤΑΝΑΣΟΦ-Βερζυγιανόπουλος-ΠΕΤΓΑΖΛΗΣ (75΄Γκίτσας).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα