Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Έλειπε το καθαρό μυαλό στην εντός έδρας ισοπαλίας με το Μακροχώρι



Σαφώς πιο βελτιωμένη αγωνιστικά από τα προηγούμενα παιχνίδια η ομάδα μας προσπάθησε για το καλύτερο κυρίως στο πρώτο δεκάλεπτο έχασε μοναδικές  ευκαιρίες στο 4΄και στο 7΄ με Μάραντη και Κακούδη αντίστοιχα για να πραγματοποιήσουν τουλάχιστον ένα γκολ και να φέρουν το άγχος στην αντίπαλη ομάδα κάτι που δεν κατέστη δυνατόν. Αντιθέτως οι φιλοξενούμενη αφού κατάφεραν να μείνουν  αλώβητη στο πρώτο δεκάλεπτο κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και με αντεπιθέσεις προσπάθησαν  να δημιουργήσουν ρήγματα στην άμυνά μας κάτι που δεν θα κατάφερναν εάν οι παίκτες μας είχαν καθαρό μυαλό , κάποια αχρείαστα λάθη  κυρίως τον αμυντικών μας έδωσαν την δυνατότητα στους
αντιπάλους μας να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις κυρίως από στημένα χωρίς ωστόσο να έχουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Ο χρόνος κυλούσε  ο εκνευρισμός ήταν πιο διάχυτος στους παίκτες μας , το καθαρό μυαλό έλειπε τα λάθη πολλαπλασιάζονταν βάζοντας κυριολεκτικά το τελευταίο δεκάλεπτο θηλιά στο λαιμό μας, Το τελικό σφύριγμα του κ. Παυλίδη μπορεί να έδωσε προς στιγμή ανακούφιση αλλά αν αναλύσουμε τις φάσεις του αγώνα το συμπέρασμα θα ήταν ένα και μοναδικό  χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι ,και αυτό οφείλεται στο ότι σε καίριες φάσης λειτουργήσαμε κάπως επιπόλαια . Ας ελπίσουμε ότι στα επόμενα παιχνίδια μας να υπάρξει περισσότερη αυτοσυγκέντρωση  και λιγότερα λάθη , αν επιτευχθεί αυτό σίγουρα θα υπάρξουν πιο θετικά αποτελέσματα για την ομάδα μας.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Παυλίδης με βοηθούς τους κ.κ Πίτο και Τράντο.

Αχιλλέας Νάουσας:  Κερμανίδης – Δημητρίου – Στογιάννος Ρ – Βακαλίδης – Μάραντης-Μίσκος – Μπράτσης-Σαξώνης (67΄Σαμαράς)-Κακούδης –Τασιώνας (80΄Ρώσσιος) –Στογιάννος Ι.

ΕΑΠ Μακροχωρίου : Θεοδοσιάδης – Δημητριάδης- Ηλιάδης – Τσιφλίδης-Δαλήγγαρος-Τσακαλίδης- Τσιάμπας-Ψάλτης Ν (83΄Δημούλα) -Χολέβας –Ψάλτης Γ(46΄Λουκίδης- Πίκος.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα