Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Ισόπαλο το παιχνίδη Αχιλλέας- Τρίκαλα 1-1



                     Αχιλλέας Νάουσας –    Μέγας Αλέξ. Τρικάλων   
                             1                                         1
                                                   Σκόρερ
                      Καραμεταξάς  80΄                 Χαλβατζής   69΄

Χρυσός μπορεί να αποδειχθεί για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ο βαθμός που πήρε η ομάδα μας απέναντι σε μία καλόκουρδισμένη ομάδα όπως αυτοι του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων  έχοντας μάλιστα σημαντικότατες απουσίες βασικών παικτών στην σύνθεσή του ( Ορδουλίδης-Μπράτσης τραυματίες Μπαξεβάνος σπουδάζει στην Λάρισα όπως επίσης και του τερματοφύλακα Θεοδοσιάδη ) κατάφεραν να ανταπεξέλθουν με  η προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες μας είναι άξιοι συγχαρητηρίων  χαροποιώντας σε μεγάλο βαθμό τους διοικούντες βλέποντας ότι ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία είναι εφικτός και ότι η ομάδα σε καμιά περίπτωση δεν θα κινδυνέψει με υποβιβασμό 
Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, αντάξιο της ποιότητας και της δυναμικής των δύο ομάδων που διεξήχθη στο Γιαννακοχώρι. οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, ωστόσο το σκορ δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την πραγματικότητα . Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Δημήτρη Σούρλα, όταν στο 22′
και στο 24′ αντίστοιχα βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση απέναντι στον Ηλιάδη, δεν κατάφερε όμως να νικήσει τον έμπειρο πορτιέρο. Στο 35′ ήταν η σειρά του Νίκου Σύγγα για τους γηπεδούχους να σημαδέψει το δοκάρι του Μουσκεφτάρα ενώ στο 41′ ο Σούρλας και πάλι δεν κατάφερε να σημαδέψει σωστά.
Στο δεύτερο μέρος, η επιθετικότητα των δύο ομάδων συνεχίστηκε με αμείωτη ένταση και στο 60′ ο Βασίλης Παπαδόπουλος έπιασε ωραίο σουτ, που απέκρουσε με υπερένταση ο Ηλιάδης σε κόρνερ. Στην εκτέλεση του, ο ίδιος παίκτης έπιασε την κεφαλιά με τον Ηλιάδη και πάλι να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Στο 65′ ο Καραμεταξάς αυτή τη φορά δεν κατάφερε από κοντά να νικήσει τον Μουσκεφτάρα, για να έρθει η φάση του 69′ από την οποία προήλθε το γκολ των φιλοξενούμενων με σκόρερ τον Χαλβατζή, όταν οι αμυντικοί  του Αχιλλέα προσπάθησαν ανεπιτυχώς να εφαρμόσουν το τεχνικό οφσάιντ το αξιοσημείωτο είναι ότι  ο επιθετικός των «πρασίνων» σκόραρε πέντε λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι.
Στο 72΄εντελώς άδικη η δεύτερη κίτρινη και αποβολή του Φώτη Στεργίου του Αχιλλέα
Με 10 παίκτες ο Αχιλλέας βρήκε το σθένος να ισοφάριση  στο 80′με κεφαλιά του Καραμεταξά για το γκολ αυτό οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή κ. Αναστασίου θεωρώντας ότι προήρθε  από θέση οφσάιντ ωστόσο  είχαν άδικο διότι το Νο 6 των Τρικάλων κάλυπτε τον σκόρερ και σωστά κατοχυρώθηκε  από τον διαιτητή κ. Αναστασίου.
Τρία λεπτά αργότερα αποβλήθηκε και ο Παντριάς για τον Μέγα Αλέξανδρο, ο οποίος κλώτσησε τη μπάλα μετά από υπόδειξη του διαιτητή και αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.
 Βοηθοί του κ. Αναστασίου οι κ.κ. Γαβράς και Χαλατζιούκας.
 Η συνθέσεις των ομάδων
Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Τσιάκος, Χαρατσίδης (46′ Σακελλάρης), Καραλιόπουλος, Στεργίου, Καραμεταξάς, Γιάτσιος, Σύγγας, Πίτος, Κακούδης.
 Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μουσκεφτάρας, Καρβούνης, Παντριάς, Μηνούδης Α., Αθανασιάδης Η., Σερμπίνης, Σαλτουρίδης, Ντάμτσιος (67′ Χαλβατζής), Αθανασιάδης Σ. (88′ Μηνούδης Χ.), Παπαδόπουλος, Σούρλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα