Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Διπλό του Αχιλλέα μέσα στη Μελίκη

Με Γκολ του Πίτου και Μπράτση στο 65΄και 72΄ ο Αχιλλέας κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνος μέσα σε μία δυνατή έδρα όπως αυτή της Μελίκης, μια νίκη που δεν την πανηγύρισαν έξαλα οι παίκτες και παράγοντες της ομάδος μας καθότι  επισκιάστηκε  από τον σοβαρό τραυματισμό  του εμπειρότατου αμυντικού Μάκη Ορδουλίδη ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.
Το πρώτο 25΄ του αγώνα ήταν περισσότερο αναγνωριστικό και για τις 2 ομάδες, στο 27΄χάθηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν η γηπεδούχοι όταν από πολύ κοντά ο επιθετικός της Μελίκης έστειλε άουτ την μπάλα αρκετά μακριά από την εστία του Αχιλλέα. Στο 34΄ ήταν σειρά του Αχιλλέα να χάση με τον Πίτο μοναδική ευκαιρία όταν το πρώτο του σουτ  αποκρούστηκε  από τον τερματοφύλακα και το δεύτερο από αμυντικό των γηπεδούχων στην κυριολεξία πάνω στην γραμμή αποσοβώντας βέβαιο γκολ. Ενώ στο 39΄είχαμε τον σοβαρό τραυματισμό του Ορδουλίδη όταν στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα από την περιοχή του τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό του γόνατο και να μεταφερθεί στην συνέχεια στο Νοσοκομείο της Νάουσας. Το ημίχρονο βρήκε τις ομάδες ισόπαλες 0-0 . Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αχιλλέας ανέβασε την απόδοση του κατακόρυφα χάνοντας σε αυτό το διάστημα κάποιες καλές ευκαιρίες,  τελικά καρποφόρησε στο 65΄με τον Πίτο κάνοντας το 0-1 ενώ ο Μπράτσης στο 72΄σημίωσε το 0-2 για την ομάδα του.
 
                                         Συνθέσεις
Φίλιππος Μελίκης : Στυλίδης, Καραγκιζόπουλος, Κακαγιάννης, Σίμος, Μουρατίδης, Μπρέγκου, Μπούφι, Νεστορόπουλος (39′ λ.τ. Νεστορόπουλος), Τεγούσης, Ανδρίτσος (70′ Ντόβας), Λουμάνι.
Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Σαμαράς, Ορδουλίδης (29′ λ.τ.Καραλιόπουλος), Χαρατσίδης, Τσιάκος, Μπράτσης (78′ Σαμαράς Δ.), Καραμεταξάς, Γιάτσιος, Πίτος, Κακούδης, Σύγγας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα