Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Σημαντική νίκη με 5-2 επί της Μελίκης (φώτο)



Μεγάλη νίκη επί του αξιόλογου Φίλιππου Μελίκης με 5-2 σημείωσε η ομάδα μας παρά την απουσία του αρχηγού μας Καραλιόπουλο (ίωση ) αλλά και την φιλότιμη  συμμετοχή του Ηλιάδη ο οποίος αγωνίστηκε με πυρετό ,πάρα ταύτα  η ομάδα μας κατόρθωσε να πάρει στο τελευταίο 15΄λεπτο του αγώνα το τρίποντο από την πολύ φορμαρισμένη  τελευταία ομάδα της Μελίκης (είχε να χάσει 5 αγωνιστικές) μία νίκη που δίνει το δικαίωμα στην ομάδα μας να βλέπει την παραμονή της στην κατηγορία  με περισσότερη  αισιοδοξία .
Το φιλμ του αγώνα:
Στην πρώτη κιόλας επίσκεψη του(2΄λεπτό) στα καρέ των φιλοξενουμένων ο Αχιλλέας κατόρθωσε να σημειώσει γκολ μετά από έξοχη σέντρα του Σακελλάρη ο επερχόμενος νεαρός Παρθενόπουλος με κεφαλιά  άνοιξε το σκορ  1-0 .
Η ομάδα της Μελίκης αντέδρασε άμεσα και στο 7΄λεπτο ευτύχησε με τον Λουμάνι να ισοφαρίσει σε 1-1 μετά από τραγικό λάθος της άμυνας μας.  
Ευκαιρία για τον Αχιλλέα στο 10΄λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραμεταξά   15 μέτρα έξω από την μικρή περιοχή των φιλοξενουμένων  πέρασε  ξυστά  άουτ από το δεξί  κάθετο δοκάρι
Ότι δεν κατάφερε στο 10΄λεπτό ο Καραμεταξάς το κατάφερε στο 17΄λεπτό σημειώνοντας το δεύτερο γκολ με  απευθείας εκτέλεση φάουλ από αρκετά μεγάλη απόσταση  δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα μας .
Από το σημείο του δεύτερου γκόλ των γηπεδούχων η ομάδα τις Μελίκης ανέβασε στροφές και με πολύ ωραίες εναλλαγές της μπάλας κατόρθωσαν να δημιουργήσουν προβλήματα στους γηπεδούχους όπου στο 21΄μάλιστα χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια όταν η  κεφαλιά  του Λουμάνι μετά από κόρνερ η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Ηλιάδη.
Νέα ευκαιρία για την Μελίκη στο 24΄ με τον Μπούφι σε σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε εντυπωσιακά ο Ηλιάδης
Η πίεση των φιλοξενουμένων έφερε τους παίκτες του Αχιλλέα στην περιοχή τους μάλιστα  στο 30΄ σε μία ανύποπτη φάση ο Λουμάνι βρέθηκε απέναντι από  τον Ηλιάδης στην προσπάθεια του να τον τριπλάρι ανεπιτυχώς προσποιήθηκε ανατροπή του ξεγελώντας με αυτόν τον τρόπο  τον διαιτητή κ Αναστασίου να υποδείξει ένα πέναλτι που σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών  από τους γηπεδούχους , το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο  Μπρέγκου γράφοντας το 2-2.
35΄λεπτό απευθείας κόκκινη κάρτα στον Παρσόπουλο της Μελίκης για κτύπημα με πρόθεση εκτός φάσεως στον Γιάτσο.
  Στο 41΄ ευκαιρία για την Μελίκη όταν ο Τεγούσης δεν κατόρθωσε να νικήσει τον Ηλιάδη
Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και μέχρι το 75΄λεπτό η Μελίκη  ήταν ελαφρός  καλύτερη είχε μια ελαφρά υπεροχή στην κατοχή μπάλας και  εκμεταλλευόμενοι τα όποια κενά του Αχιλλέα προσπάθησαν για κάτι καλύτερο χωρίς όμως να το πετύχουν.
  Από το 75΄λεπτό μέχρι το σφύριγμα τις λήξεις ο Αχιλλέας κατόρθωσε να σημειώσει  τρία ακόμη τέρματα  αρχικά με τον Καραμεταξά με πέναλτι ανεβάζοντας το δείκτη του σκόρ σε 3-2  ενώ στο 82΄ο Γιάτσος με σουτ ανέβασε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 4-2 για να έρθει στο 85΄ο Σύγγας με κεφαλιά να σημειώσει το 5-2
 Ο Διαιτητής κ. Αναστασίου με βοηθούς τους κ.κ Αργυρίου και Χατζαρίδη  ήταν μέτρια, άφησε όμως παράπονα και στις δύο ομάδες κυρίως στις υποδείξεις των πέναλτι.
Διακριθέντες από τον Αχιλλέα : Σακελλάρης (κορυφαίος ) Ηλιάδης   Παρθενόπουλος  και Γιάτσος  
                                                        Συνθέσεις
Αχιλλέας Νάουσας Ηλιάδης Σαμαράς Δ (84¨Ζιάννης) Καραμεταξάς  Χαρατσίδης  Τσιάκος (68΄Μάραντης) Μπράτσης Γιατσος (88΄Σαμαράς Τ)  Σύγγας  Σακελλάρης  Κακούδης  Παρθενόπουλος
Φίλιππος Μελίκης  Τσιόμος  Μουρατίδης  Τεγούσης  Μπούφι  Λουμάνι  Μπρέγκου  (76΄Μανουτόπουλος Ντόβας (64΄Καραγκιοζόπουλος ) Σίμος Πιτσάβας Παρσόπουλος Τάσο.





































































































































 




















ο εορτάζων  έφορος της ομάδος Αντώνιος Κύρκας μαζί με τον Ταμία Ακριτίδη Λάκη 






















Ο ακούραστος γενικός αρχηγός και συντηρητής του γηπέδου Χονδρός Βασίλης επι το έργο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα