Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Παρά την καλή απόδοση -βαρύ το σκόρ για τον Αχιλλέα



Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο των Τρικάλων μεταξύ του τοπικού Μέγα Αλέξανδρου και του Αχιλλέα Νάουσας ,ένα ανοικτό και χωρίς σκοπιμότητες παιχνίδι με πολλές φάσεις και στις δύο εστίες δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο κάθε ομάδα  τις αρετές του  δικαιολογώντας απόλυτα την βαθμολογική τους θέση. Γνωρίζοντας οι παίκτες και ο προπονητής τις ομάδος μας  το βαθμό δυσκολίας αυτού του παιχνιδιού παρατάχθηκε χωρίς ιδιαίτερους αμυντικούς προσανατολισμούς θέλοντας να κοντράρει στα ίσια την ομάδα των Τρικάλων μιας και η γηπεδούχοι είχαν περισσότερο το άγχος τις νίκης για να μην απομακρυνθούν από την κορυφή. Τελικά η ομάδα μας αν και προηγήθηκε στο 10΄λεπτό κατορθώνοντας μάλιστα στο διάστημα του πρώτου  45΄λεπτου να κρατήσει μακριά τους επιθετικούς των γηπεδούχων  δεν  κατάφερε τελικά να αντέξει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα  του παιχνιδιού.

Το φίλμ του αγώνα:

Πρώτη καλή φάση για τον Αχιλλέα  στο 7΄λεπτό με τον Σύγγα όταν το σουτ που επιχείρησε έδιωξε με υπερένταση ο πολύ καλός σήμερα τερματοφύλακας των γηπεδούχων Μουσκεφτάρας.

Γκολ για τον Αχιλλέα στο 10΄λεπτό με τον νεαρό Παρθενόπουλο  (ο οποίος σημειωτέων αγωνίστηκε με πυρετό) όταν μετά από εναλλαγή της μπάλας του Γιάτσου και Κακούδη παραλήπτης ο Παρθενόπουλος που από πλάγια θέση δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον Μουσκευτάρα και να κάνει το 1-0 για την ομάδα μας .

Γκολ για την γηπεδούχο  ομάδα με τον Ντάμτσιο στο 20΄μετά από  ασυνεννοησία του τερματοφύλακα Ηλιάδη με τον αμυντικό του παίκτη Δημήτρη Σαμαρά  δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους με αυτό το πολύ φθηνό γκολ να ισοφαρίσουν σε 1-1

Από το σημείο αυτό και μέχρι την λήξει του ημιχρόνου η ομάδα μας στάθηκε με αξιώσεις στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας  κάποιες ευκαιρίες  χωρίς όμως ευτυχή κατάληξη .

Το δεύτερο ημίχρονο επιφύλαξε εκπλήξεις στην ομάδα μας καθώς στο ξεκίνημα του η τοπική ομάδα κατόρθωσε με μία λόμπα  ο Σεμπίνης στο 47΄ να διαμορφώσει το 2-1 για την ομάδα του, και σαν να μην έφτανε αυτό στο 63΄ σε μία ανατροπή οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ντάμτσιος σημειώνοντας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ το 3-1  για την ομάδα του. Ο Αχιλλέας παρότι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο αντέδρασε με αποτέλεσμα να δημιουργήσει τρείς πολύ καλές ευκαιρίες όχι μόνο για να μειώσει αλλά και να ισοφαρίσει πλην όμως ο Μουσκευτάρας  είπε όχι σε δύο σούτ φάουλ του Καραμεταξά αλλά και σε ένα τετ α τετ  με τον Παρθενόπουλο στερώντας τους από μία ενδεχόμενη επιτυχή κατάληξη για την ομάδα μας . Ότι δεν κατόρθωσε ο Αχιλλέας κατόρθωσαν η γηπεδούχοι σημειώνοντας ένα τέταρτο γκόλ στο 83΄με τον Παπαδόπουλο , ένα γκολ το οποίο αμφισβητήθηκε από τους φιλοξενούμενους θεωρώντας ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ. Το σφύριγμα τις λήξεις βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν έξαλα την νίκη τους , ενώ την πλευρά των φιλοξενούμενων περίλυπους για την έκταση του σκορ θεωρώντας ότι με βάσει την απόδοση τους δεν άξιζαν αυτό το βαρύ 4-1.

Από την ομάδα των Τρικάλων διακρίθηκαν οι Μουσκευτάρας- Ντάμτσιος και Παπαδόπουλο ενώ από τον Αχιλλέα ξεχώρισαν οι Παρθενόπουλος – Σακελλάρης Σύγγας και Μπαξεβάνος.


Η διαιτησία του κ, Γιοβανόπουλου με επόπτες τους κ.κ Μοσχόπουλο και Μαργαρίτη ήταν καλή με μοναδική εξαίρεση την φάση του 83΄ όταν κατοχύρωσε το γκολ το οποίο προήλθε από εμφανή θέση οφσάιντ.

                                        
                                         Συνθέσεις

Τρίκαλα: Μουσκευτάρας-Σερμάνης-Παπαδόπουλος-Χαλβατζής( 71΄Βελικούδης)-Σαλτουρίδης-Αθανασιάδης-Ντάμτσιος(86΄Παλιούρας)-Παντριάς-Σουρδας-Μηνούδης-Ελευθεριάδης.(46΄Ακρίβος)  


Αχιλλέας Ν. Ηλιάδης-Σαμαράς Δ-Τσιάκος(57΄Χαρατσίδης) Μπαξεβάνος-Μπράτσης-Σύγγας-Σακελλάρης-Καραμεταξάς-Γιάτσιος-Κακούδης-Παρθενόπουλος.

















































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα