Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Παλικαρίσια νίκη με 2-0 τις Βαρβάρες και οριστική παραμονή στην κατηγορία .



Παρά την πολύ καλή αγωνιστική παρουσία και των δύο ομάδων κυρίως στον πρώτο γύρο , και κάποια ατυχή και αναπάντεχα αποτελέσματα τους στο δεύτερο μισό του δεύτερου γύρου , και σε συνδυασμό με αρκετά ύποπτα παιχνίδια , έφεραν  τις δύο αυτές ομάδες να μάχονται για την επιβίωσή τους την προτελευταία αγωνιστική κάτι που δεν τους άξιζε σε καμία περίπτωση για κανέναν ο υποβιβασμός.

Τα παλληκάρια μας ξεπερνώντας  το αρχικό τους άγχος λόγο τις κρισιμότητας του αγώνα κατόρθωσαν στο δεύτερο ημίχρονο με δύο γκολ  58΄και 80΄λεπτό να επιβληθούν επί του μαχητικού  Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας που πάλεψε και αυτό επάξια για την σωτηρία του.

Το φίλμ του αγώνα.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με μικρή υπεροχή του Αχιλλέα παρά το άγχος των παικτών μας κατόρθωσαν να σταθούν αντάξιοι στις απαιτήσεις του αγώνα  και μόνο δύο φορές και αυτά από λάθη μας δώσανε το δικαίωμα  στην αντίπαλη ομάδα να πιστέψει για κάτι το θετικό.

Ότι δεν μπόρεσε να επιτύχει η ομάδα μας  στο πρώτο ημίχρονο κατόρθωσε να το πράξει στο δεύτερο αρχικά με τον Καραλιόπουλο στο 58΄με απευθείας κτύπημα φάουλ 15 μέτρα έξω από την περιοχή των φιλοξενουμένων  το οποίο είχε κερδίσει ο Κακούδης γράφοντας με αυτόν τον τρόπο  το 1-0 δίνοντας ταυτόχρονα το έναυσμα για πανηγυρισμούς.

Από το χρονικό σημείο αυτό και μέχρι να σημειωθεί το δεύτερο γκολ που ήλθε τελικά στο 80΄με το πλασέ του Κακούδη μετά από πάρα πολύ καλή ενέργεια του Γιαμαλίδη ο οποίος τρύπωσε στην αντίπαλη άμυνα και με  μπαλιά  ακριβείας ο Κακούδης με πλασέ σημείωσε το 2-0 είχε ευκαιρίες να καθαρίσει νωρίτερα το παιχνίδι .Τελικά το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την ομάδα μας να πανηγυρίζει την νίκη μια νίκη που οι παίκτες μας αφιέρωσαν στον συμπαίκτη τους Θωμά Ορδουλίδη που την επομένη μέρα εορτάζει  την ονομαστική του εορτή.

Η διαιτησία του κ. Καραγκιοζόπουλου με επόπτες τους. κ.κ Παπαδάκη και Χαλατζούκα πλην δύο περιπτώσεων στο πρώτο ημίχρονο  ήταν αρκετά καλή.  
                                                        
                                          Συνθέσεις  

 Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Χαρατσίδης, Τσιάκος (82′ Γιαμαλίδης), Μπαξεβάνος (67′ Μάραντης), Καραλιόπουλος, Μπράτσης, Σύγγας, Κακούδης, Σακελλάρης, Καραμεταξάς, Σαμαράς Δ. (92′ Βακαλίδης).

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας : Λίκα Χ., Κουβατσίδης, Χειμωνίδης, Αβετίδης, Τσανασίδης, Καρολίδης, Λίκα Μ., Οικονόμου Χ., Φεζουλάς, Κοτσογιαννίδης (76′ Ρηγόπουλος), Νικολαϊδης (59′ Χάμπαλης)
 Τη  νίκη αυτή οι παίκτες μας την αφιέρωσαν στον εορτάζοντα συμπαίκτη τους Θωμά Ορδουλίδη (φώτο)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα