Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Φιλικό δίτερμα και νίκη με 5-2 ο Αχιλλέας (φώτο)



Φιλικό δίτερμα για την σύσφιξη των σχέσεων τους πραγματοποιήθηκε τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Γιαννακοχωρίου όσο και στην καντίνα του με άφθονο κρέας και ποτό μεταξύ Αχιλλέα Ν. και ΓΑΣ Ροδοχωρίου . Το αξιοσημείωτο ήταν ότι η προπονητές τον δύο ομάδων Μπράτσης και Γλώσσης  δεν κάθισαν στους μπάγκους των ομάδων τους κατά την διάρκεια του αγώνα όπως είθισται αλλά σε τραπέζι της καντίνας και εκεί έδωσαν τον μάχη τους στο ποιος θα καταφέρει να  πιει περισσότερες μπύρες , νικητής αναδείχθηκε στα σημεία ο προπονητής του Αχιλλέα Τάσος Μπράτσης ενώ ο
Γλώσσης είχε ως αρνητικό παράγοντα το ότι έπρεπε να εργασθεί  στην εταιρία του Βαρβαρέζου σε νυχτερινή βάρδια. Η υπόσχεση των δύο προπονητών δόθηκε  να  επαναληφθεί ο αγώνας τους όταν ο προπονητής του Ροδοχωρίου θα έχει ρεπό.   

Ο παίκτης του Αχιλλέα Χριστόφορος Γιάτσος σε ρόλο καντινιέρη



Ο Αντιπρόεδρος του Αχιλλέα Χρήστος Φύτος με τον επονομαζόμενο (δάσκαλο) τους ΓΑΣ
 
Ο επιτυχημένος συνεργάτης του Γλώσση Στέργιος Τσίλκος σε στιγμή χαλάρωσης
 
Ο αντιπρόεδρος με τα πουλέν του Γιάτσο και Κακούδη
Ο πρώην πρόεδρος της Δόξας Νάουσας και πολύ καλός φίλος της ομάδος μας Κώστας Μίσκος σε ρόλο ψήστη (το κατέχει άριστα αυτό το άθλημα)
 
Δημήτρης Κακούδης ο παίκτης που έκανε την διαφορά στην φετινή πορεία της ομάδος αν και η τύχη του σκοραρίσματος του γύρισε πολλές φορές την πλάτη
 

Ο παίκτης του Αχιλλέα Δροσούνης (στη μέση) με το υπέροχο γκολ που σημείωσε στο χθεσινό φιλικό έγινε  μήλο τις έριδος τόσο για τον Αχιλλέα που φέτος τον χρησιμοποίησε ελάχιστες φορές με αποτέλεσμα να πονοκεφαλιάσει ευχάριστα των προπονητή του Τάσο Μπράτση αλλά και του προπονητή του ΓΑΣ Σάκη Γλώσση  που τον καλοβλέπει ως επόμενο μεταγραφικό στόχο.  
                                                                       

Ο πάντα ακούραστος φροντιστής και γενικός αρχηγός του Αχιλλέα Βασίλης Χονδρός επί το έργων φροντίζοντας το γήπεδο ρίχνοντας μετά το παιχνίδι το λίπασμα που χρειάζεται.
 

 

  


















     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα