Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Ήττα Ντροπής από την Καψόχωρα



Την θηλιά; στο λαιμό τους φόρεσαν μόνοι τους χθες  οι ποδοσφαιριστές της ομάδος μας με την νέα ντροπιαστική ήττα αυτήν την φορά από την ήδη υποβιβασμένη ομάδα τις Καψόχωρας βάζοντας ταυτόχρονα σε περιπέτεια την παραμονή της ομάδος στην κατηγορία. Ας το καταλάβουν πλέων οι παίκτες της ομάδος μας ότι μόνο με την φανέλα δεν κερδίζονται παιχνίδια, πρέπει και να την ιδρώσεις κάτι που δεν έγινε στα τελευταία δύο παιχνίδια με Κλειδί εντός και Καψόχωρα εκτός..   
Στο χθεσινό παιχνίδι τίποτες δεν πήγε καλά για την ομάδα μας αν και ευκαιρίες για να επιτύχουν γκολ υπήρξαν πολλές αλλά τις απώλεσαν  σχεδόν προκλητικά, και ο νόμος του ποδοσφαίρου ίσχυσε και σε αυτήν την περίπτωση με αποτέλεσμα η γηπεδούχοι να το εκμεταλλευτούν στο έπακρο και με 5 μόλις διεισδύσεις στα καρέ τις άμυνάς μας που πελαγοδρομούσε κατάφεραν να  πετύχουν  5 τέρματα πετυχαίνοντας την μεγαλύτερη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα. Πέρα από την βαθμολογική του σημασία για την ομάδα μας που δεν επετεύχθη προστέθηκε και ο σοβαρός τραυματισμός στο 5΄μόλις λεπτό του Χριστόφορου Γιάτσου που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε βαρύ διάστρεμμα στο αριστερό του πόδι με αποτέλεσμα να χάνει το υπόλοιπο των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδος.

Για την ιστορία τα γκολ του αγώνα

7΄λεπτό Καραμεταξάς το 0-1
12΄λεπτό Λεμπιαν Γρίβα 1-1
24΄λεπτό Κακούδης το 1-2
30΄λεπτό Σκούρα το 2-2
41΄λεπτό Βρεττός  3-2
60΄και 74΄λεπτό με τον Κώστα Πιπιλιάρη το 4-2 και 5-2


Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Χρυσάνης, με βοηθούς τους κ.κ. Καρυπίδη και Νησελίτης 
                                         Συνθέσεις

ΑΕ Καψόχωρας : Βρεττός Μ., Ζάγιος (60′ Τσαλαμπάνας), Πιπιλιάρης Γ., Μαυρίδης Δ., Βασιλείου (75′ Μοσχόπουλος), Γκρίβα, Βρεττός Κ., Τσολακίδης, Μαυρίδης Μ. (80′ Σαντίδης), Σκούρα, Πιπιλιάρης Κ.
Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Σαμαράς Δ., Μπεξαβάνος, Μάραντης, Χαρατσίδης, Σύγγας, Καραλιόπουλος, Γιαμαλίδης, Κακούδης, Γιάτσος (5′ λ.τ. Δροσούνης), Καραμεταξάς.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα