Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Με νεανική εντεκάδα και ήττα από την Χαρίεσσα με 3-1



Με νεανική εντεκάδα που θύμιζε περισσότερο για ομάδα  Κ 19  παρατάχθηκε ο Αχιλλέας στον αγώνα με την ΑΕ Χαρίεσσας λόγο κάποιον τραυματισμών βασικών όπως του  Μπαξεβάνου-Σακελάρη-Γκέτσιο-Κοσμά και Καραμεταξά και με αρκετούς πόνους στην μέση ο Ηλιάδης που για μια ακόμη φορά παρά το πρόβλημα του έδωσε το παρών σε αγώνα τις ομάδος του ,προσπάθησε για το καλύτερο έφερε αρκετές φορές σε δύσκολη θέση του γηπεδούχους που θελαν την νίκη και μόνο την νίκη για να αποσπασθούν από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα ,καταφέραμε  να προηγηθούμε στο 8΄λεπτό με τον 16χρονο Αντώνη Ψαθά με σουτ λίγο έξω από το σημείο του πέναλτι, παγώνοντας έστω για κάποια λεπτά τους φιλάθλους και παίκτες της ΑΕΧ. Ωστόσο το γκολ  του πρώην παίκτη του Αχιλλέα Λευτέρη Γραμματκού στο 20΄αναπτέρωσε τις ελπίδες των γηπεδούχων που πάλεψε για κάτι καλύτερο και το κατάφερε στο 32΄με κεφαλιά ο Τσάλμας μετά από σέντρα του Γραμματικού δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του με 2-1 σκορ που ήταν και ημιχρόνου.


Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες έπαιξαν ανοιχτό ποδόσφαιρο χωρίς
σκοπιμότητες υπήρξαν ευκαιρίες εκατέρωθεν αλλά η Χαρίεσσα ήταν αυτοί που πανηγύρισε το τρίτο τους τέρμα και πάλη με τον Γραμματικό στο 72΄ βάζοντας τέλος σε όποιες ελπίδες είχαμε για κάτι θετικό.


Τα θετικά που  αποκόμισαν και η δύο ομάδες από αυτό το παιχνίδι για την μέν Χαρίεσσα το ότι ξέφυγε από τον πάτο της βαθμολογικής κατάταξης μετά την νίκη του για δε τον Αχιλλέα ότι μπορεί να εμπιστευθεί τους νεαρούς και με κάποιες βελτιώσεις τους κυρίως σε εμπειρία  θα μπορούν να αγωνισθούν ως βασικοί  τουλάχιστον την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν, και το κυριότερο από όλα  δεν υπήρχαν τραυματισμοί παικτών που θα δυσχέραναν ακόμη περισσότερο την προσπάθεια τους στο φετινό πρωτάθλημα  παρά την κρισιμότητα του κυρίως για τους γηπεδούχους εντούτοις  αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων που αγωνίστηκαν.


Καλή  η διαιτησία του  κ. Γαβρά, με βοηθούς τους κ.κ. Καρυπίδη και Βαλκάνο.

                                                  
                                                 Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Κασαπίδης, Τηλκερίδης Μ., Γκουντάρας, Γκότσης, Σταμάτης Α., Κοτσογιαννίδης, Στογιάννης, Σταμάτης Θ. (70′ Τσιαούσκογλου), Γραμματικός (82′ Παμπουχίδης), Τσάλμας (76′ Διτσόλας Π.), Παραστατίδης.


Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Σαμαράς Δ., Βακαλίδης, Μπογιατζόγλου, Στογιάννης Ρ., Μπράτσης, Στογιάννης Γ., Γιαμαλίδης (46′ Μάρας), Σαμαράς Τ., Ψαθάς, Παρθενόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα