Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Η απάντηση μας στον αρθογράφο του Παρατηρητή Ημαθίας



Η απάντηση μας στον αρθρογράφο της εβδομαδιαίας εφημερίδας   Παρατηρητή Ημαθίας της 4 Μαρτίου 2016 αριθμ. Φύλλου  815 σελ. 12 με το όνομα <<Σάκης.>>  με τίτλο <Μια άλλη διάσταση > ο οποίος σχολιάζει με ειρωνικό τρόπο τα γεγονότα που μόνο αυτός είδε του αγώνα Αχιλλέας-Ειρηνούπολη και τα  όσα συνέβησαν εντός και εκτός του αγωνιστικού  χώρου.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ
                                    
                                   ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να απαντήσουμε στο φίλο το ΣΑΚΗ ότι εμείς ούτε παρδαλά κατσίκια είδαμε στην διασταύρωση ούτε του Στίβεν Σπίλμπέργκ να γυρίζει ταινία 3 σε 1.Βλέπουμε την πραγματικότητα την οποία δεν θέλει να δει αυτός.
Το ότι η ομάδα της ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗΣ είναι πιο ποιοτική από των ΑΧΙΛΛΕΑ δεν αμφιβάλει κανείς, αλλά έως εδώ .Γιατί  όλες οι ομάδες δικαιούνται και κάτι παραπάνω από την ήττα . Συμφωνούμε;
Τώρα θέλουμε να ξέρει  πως την ομάδα μας ποτέ δεν την απασχόλησε ποιοι ήρθαν στο γήπεδο, αν ήρθαν με τρένο από το Ροδοχώρι η με κότερο από την Μαρίνα. Εάν αυτόν τον πειράζει ότι ήρθαν όπως λέει με αλεξίπτωτο μέσω Χαρίεσσας πρόβλημά του.
Το πρόβλημα το δικό μας είναι ότι ο φίλος κατά τ΄ άλλα Σάκης στο παιχνίδι ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗ κατά τα λεγόμενα του είδε:
α) πέναλτι στο 57΄που δεν το είδε κανείς άλλος στο γήπεδο, ούτε καν η αντίπαλη  ομάδα.
β)  Γκολ στο 41΄σε νεκρό χρόνο.
γ) Αλεξιπτωτιστές ,κροτίδες, και πέτρες.
Και δ) Μία διαιτησία απρόβλεπτη όπως και ο πολύς ο κόσμος κατά τα λεγόμενα του. ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι που ήταν στο γήπεδο ξέρετε τι είδαν αγαπητέ Σάκη!!.
α) Κάποιους ανθρώπους τεραστίων διαστάσεων που δεν τους ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο ούτε έχουν σχέση με αυτό (υπάρχουν Φώτο).
β) Ένα πεντακάθαρο γκολ που σπάνια βλέπει κανείς ακόμη και στην τηλεόραση.
γ) 8΄λεπτά συζητήσεων (τριπλέτας-παρατηρητή) για ν΄ αποφασιστεί η ακύρωση του γκολ.
δ) Παίκτη της φιλοξενούμενης να απειλή τον βοηθό πιάνοντας τον από το λαιμό.
ε) Τον διαιτητή να ζητάει συγνώμη το λάθος και.
στ) Τους φίλους της ομάδος μας να φωνάζουν ρυθμικά ΑΧΙΛΛΕΑΣ.
Όπως θυμάσαι φίλε Σάκη  και πέρυσι έγιναν κάποια <<λαθάκια>> όπως και φέτος στο μεταξύ μας παιχνίδι .
Μήπως δεν τα θυμάσαι ; ΑΧΙΛΛΕΑΣ –ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗ  0-1 διαιτητής Μαντάκης του οποίου η σύζυγος ήταν υπάλληλος του σούπερ-μάρκετ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ  γκολ που ξεκίνησε από off-said και στη συνέχεια φάουλ στον τερματοφύλακα μας.  Επειδή όπως λες η διαιτησία είναι <<απρόβλεπτη>> και συμφωνούμε μαζί σου μπορούμε να σου αναφέρουμε εκτός από του Ροδοχωρίου με την μαργαρίτα , την προχθεσινή  με την Επισκοπή που κάτι έγινε στο 86΄, αλλά και παλιότερα  στο  παιχνίδι Κλειδί-Ειρηνούπολη (εκεί πρέπει να ήταν γαρύφαλλο) και πολλές άλλες εάν θέλεις .
Το ερώτημα που γεννάτε είναι το εξής.
Εάν μπορεί ποτέ η διαιτησία να γίνει απρόβλεπτη για την ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗ - ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ .
Τώρα όσο αφορά το υβρεολόγιο που άκουσες από φιλάθλους του ΑΧΙΛΛΕΑ μην το παίρνεις και τόσο βαρέως , μην είσαι τόσο ευαίσθητος , στο γήπεδο είσαι στο κάτω-κάτω βρε αδελφέ .
Άλλωστε πρέπει να ξέρεις από τέτοια, έχετε και σεις τέτοιους στην ομάδα σας και μάλιστα μέσα, το Νο 9 πρέπει να φοράει εάν δεν απατόμαστε η κάνουμε λάθος ;
Είναι αυτός που βρίζει και προκαλεί συνεχώς στα γήπεδα τους φιλάθλους χρόνια τώρα και εσείς καμαρώνετε. Η κάνουμε λάθος ;

                                                                                 ΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα