Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Ότι και να πει κανείς για αυτόν τον Αχιλλέα θα είναι λίγο…



Με την αγωνιστική τους συμπεριφορά αλλά και την επιθετική τους ικανότητα, οι πιτσιρικάδες του Αχιλλέα  παρά την μέτρια βαθμολογική  συγκομιδή βαθμών στο πρώτα παιχνίδια  του πρωταθλήματος , με τις έξοχες εμφανίσεις τους κυρίως στον δεύτερο γύρο δίνουν μαθήματα σε πολλούς και κρατάνε ζωντανές τις όποιες ελπίδες  ακόμη και για την κατάκτηση της 4ης θέσης . Μετά τη μεγάλη νίκη απέναντι στην ΑΕ Αλεξάνδρειας  επικράτησε  και επί  της δυνατής ομάδος  της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου , με τέρματα των Γιάννη Στογιάννου (με απευθείας χτύπημα κόρνερ στο 29ο λεπτό) ισοφαρίζοντας αρχικά των αγώνα , και του πρώτου σκόρερ  τις ομάδος Τάσου Παρθενόπουλου  στο 84ο λεπτό 
φτάνοντας αισίως τα 13 προσωπικά του γκολ και φιγουράρει στην 4η θέση στον πίνακα των σκόρερ ,χάνοντας μάλιστα κι άλλες πολλές  κλασικές ευκαιρίες για να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ .

Φάσεις και γκολ.

Γκολ στο 7΄ μόλις λεπτό για τον Άραχο   σκόρερ  ο Δεμπρόπουλος με σουτ από πλάγια θέση   δεχόμενος έξοχη  μπαλιά του Ευγένιου Κίτσα  ,

29΄λεπτό απίστευτο  Γκολ για τον Αχιλλέα με τον Στογιάννου με απευθείας εκτέλεση κόρνερ αιφνιδιάζοντας  αμυντικούς και τον τερματοφύλακα  Χατζημιχαήλ.

32΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία με τον Τάσο Σαμαρά  όταν αυτός βρέθηκε αμαρκάριστος ,το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Χατζημιχαήλ.

35΄λεπτό δυνατό σουτ από πλάγια του Τσαρτσίου η μπάλα αρχικά χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια στο κάθετο χωρίς ωστόσο να καταλήξει αυτή στα δίχτυα του Χατζημιχαήλ.  

40΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ 15 μέτρα έξω από την περιοχή των φιλοξενουμένων με τον Καραμεταξά η μπάλα έγλειψε το οριζόντιο δοκάρι περνώντας άουτ.

 Στο 56΄λεπτο ο Παρθενόπουλος  που ήταν αμαρκάριστος  5 μέτρα έξω από την περιοχή των φιλοξενουμένων δέχθηκε θαυμάσια μπαλιά από τον Κοσμά  αυτός κινήθηκε προς την περιοχή του  Χατζημιχαήλ και βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων που ήταν και ο τελευταίος παίκτης και  αφού πρώτα  κατόρθωσε να περάσει την μπάλα στην συνέχεια ανετράπη λίγα εκατοστά έξω από την γραμμή τις περιοχής , ο διαιτητής Γαβράς υπέδειξε άμεσα το φάουλ και τον παρατήρησε μόνο  με κίτρινη  και όχι με  κόκκινη  όπως όφειλε παρά τις διαμαρτυρίες τον γηπεδούχων.

 Στο 84΄ Γκολ  με τον  Παρθενόπουλο  ο οποίος   βρέθηκε λίγο έξω από την περιοχή του Αράχου πιέζοντας τους αμυντικούς οι οποίοι υπέπεσαν σε λάθος χάνοντας την μπάλα και ο εξαιρετικός σέντερ φορ του Αχιλλέα αφού τριπλάρισε διαδοχικά έναν αμυντικό και τον τερματοφύλακα έστειλε πολύ εύκολα την μπάλα στα δίχτυα του Χατζημιχαήλ  γράφοντας το 2-1 που ήταν και τελικό σκορ .

 Η διαιτησία του κ. Γαβρά και τον βοηθών του κ.κ  Καραιωσήφ και Βαλκάνο  ήταν μέτρια
                                                          Συνθέσεις

Αχιλλέας Ν: ΗΛΙΑΔΗΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ Δ- ΒΑΚΑΛΙΔΗΣ- ΓΚΕΤΣΟΣ- ΚΑΡΑΜΕΤΑΞΑΣ- ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΣ Γ-ΜΠΙΓΚΑΝΟΣ-CARCIU(90΄Τσακίρης)-ΣΑΜΑΡΑΣ Α(71 Ψαθάς)-ΚΟΣΜΑΣ-ΠΑΡΘΕΝΟΠΟΥΛΟΣ 

Αραχος : Χατζημιχαήλ-Νουσιόπουλος-Αραμπατζής-Τόζογλου-Μαγγανάρης-Μουταφίδης(66΄Αποστολόπουλος)-Τζέπης-Πιπιλιάρης-SKURA-ΔΕΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΙΤΣΑΣ ΕΥΓ..




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα