Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Όταν οι άλλοι σταματούν ο Αχιλλέας συνεχίζει : Νίκησε και την Αλεξάνδρεια



Φτάσαμε αισίως στην 23η αγωνιστική  και οι μπαταρίες των παικτών του Αχιλλέα φαίνεται ότι είναι ακόμη  φορτισμένες με ενέργεια  Duracel . Αυτήν την ενέργεια έβγαλε για μια ακόμη φορά στο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα όπως είναι η  Αλεξάνδρεια στέλνοντάς την στο καναβάτσο, δείχνοντας ότι τα πιτσιρίκια μας έχουν λαμπρό παρών αλλά και μέλλον .

Το φιλμ του αγώνα

Η πρώτη επίσκεψη στα καρέ σημειώθηκε στο 5΄λεπτό από τους φιλοξενούμενους αλλά το σουτ του Αρβανίτη μπλόκαρε ο Ηλιάδης.

Στο 11΄λεπτό ο Αχιλλέας κατάφερε με την πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Γκατζιούφα ο Παρθενόπουλος αφού πρώτα τρίπλαρε διαδοχικά  δύο παίκτες βρέθηκε σε θέση βολής και πριν προλάβει να πυροβολήσει τον τερματοφύλακα τις Αλεξάνδρειας ανατράπηκε από τον με τον διαιτητή κ. Χρυσάνη να σημειώνει άμεσα  την παράβαση δείχνοντας την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος στέλνοντας με δυνατό σουτ την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει  Γκατζιούφα ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα μας.
Στο 36΄λεπτό η φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Πέτκο όταν αυτός βρέθηκε αμαρκάριστος αλλά σε καταφανέστατη  θέση οφσάιντ που δεν σημείωσε ο επόπτης  μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Ηλιάδη . Στην φάση αυτοί παίκτες και παράγοντες  τις ομάδος μας  δικαίως  διαμαρτυρήθηκαν για το καταφανέστατο αυτό οφσάιντ στον επόπτη χωρίς  ωστόσο όμως να αλλάξει κάτι.
Στο 40΄λεπτό και πάλη ο Αρβανίτης βρέθηκε για μία ακόμη φορά  σε ελεγχόμενη θέση οφσάιντ χωρίς να το υποδεικνύει  και πάλει  ο επόπτης μπήκε από τα δεξιά το σουτ όμως που επεχείρησε απέκρουσε  εντυπωσιακά  ο Ηλιάδης στην συνέχεια η μπάλα κτύπησε στην ρίζα τις δεξιάς δοκού και με  δεύτερη προσπάθεια του έδιωξε μακριά αποσοβώντας τον όποιο κίνδυνο διαγράφονταν για την εστία μας.
Στο 60΄σειρά του Αχιλλέα όταν ο Κοσμάς βρέθηκε πλάγια από την εστία του Γκατζούφα  έκανε την παράλληλη σέντρα χωρίς να κατορθώσουν τόσο ο Παρθενόπουλος όσο και ο Σαμαράς να την σπρώξουν στα δίχτυα χάνοντας μία σπάνια  ευκαιρία να δώσουν το προβάδισμα στην ομάδα μας.
Ενώ 2΄λεπτά αργότερα (62΄) ο Παρθενόπουλος  σε επέλαση του πιεζόμενος από τον Πέικο βρέθηκε στην περιοχή τις Αλεξάνδρειας  ο τελευταίος  προκειμένου να τον ανατρέψει έπεσε με μεγάλη μαεστρία προσποιούμενος επιθετικό φάουλ το οποίο και τελικά  κέρδισε  πιάνοντας  μάλιστα την μπάλα με τα χέρια.
Στο 80΄νέα ευκαιρία για τον Αχιλλέα όταν σέντρα του Παρθενόπουλου ο Δημήτρης Σαμαράς από καλή θέση αστόχησε .
Το 2-1 για τον Αχιλλέα σημειώθηκε στο 82΄με κεφαλιά του Παναγιώτη Καραμεταξά  όταν αυτός  πέρασε στα καρέ των φιλοξενουμένων μετά από εκτέλεση φάουλ του Δημητρίου.

Η διαιτησία του κ. Χρυσάνη με βοηθούς τους κ.κ Κωστούλη και Ζαχαριάδη ήταν αρκετά καλή ωστόσο η μι υπόδειξη τον δύο καταφανέστατον οφσάιντ λίγο έλειψε να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα .
                                                                       Συνθέσεις
Αχιλλέας Νάουσας: ΗΛΙΑΔΗΣ-ΓΚΕΤΣΟΣ-ΒΑΚΑΛΙΔΗΣ-ΚΑΡΑΜΕΤΑΞΑΣ-ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ-ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΣ-ΜΠΙΓΚΑΝΟΣ(88΄Σαμαράς Α)-ΤΣΑΡΤΣΙΟΥ (70΄Δημητρίου)-ΣΑΜΑΡΑΣ Δ-ΚΟΣΜΑΣ-ΠΑΡΘΕΝΟΠΟΥΛΟΣ(90΄Ψαθάς)

ΑΕ Αλεξάνδρειας: Γκατζούφας-Νικολόπουλος-Γρηγοριάδης(90΄Μπακιρτζή)-Κουκλάς Α -ΠΕΙΚΟΣ-Τσιρίδης-Αρβανίτης (69΄Λέκκας)-Κουκλάς Π-ΠΕΤΚΟΣ-ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ-Τζιλόπουλος(75΄Παπακωνσταντίνου)

 


Περισσότερες φωτογραφίες στο Alexandreia gidas gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα