Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Πιο βελτιωμένος στο φιλικό προετοιμασίας με την Επισκοπή ο Αχιλλέας και νίκη με 1-2



Βελτιωμένος σε σχέση με το φιλικό του Αγ. Νικολάου κόντρα στον Πανθηραικό παρουσιάστηκε ο Αχιλλέας στην Επισκοπή κόντρα του τοπικού Κεραυνού που στο ξεκίνημα του είχε να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα πλην όμως  φαίνεται να τα ξεπερνά γρήγορα και να βρίσκει το δρόμο του .
 Η εικόνα του αγώνα:
Στο πρώτο 45΄λεπτο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο απόλυτα καθώς σημειώθηκαν δύο πολλή ωραία γκολ ένα για κάθε ομάδα αρχικά με Παρθενόπουλο για τον Αχιλλέα  και του Καρυπίδη στην συνέχεια για τον Κεραυνό σε 1-1 . Είχαν από δύο σημαντικές ευκαιρίες  τόσο ο Αχιλλέας όσο και η Επισκοπή
Στο δεύτερο 45΄λεπτο ο Αχιλλέας έχοντας το πλεονέκτημα σε σύγκριση του Κεραυνού να έχει στον πάγκο του αρκετούς παίκτες τους οποίους το προπονητικό τιμ αξιοποίησε δίνοντας φρεσκάδα στην ομάδα παρουσιάζοντας μία καλύτερη εικόνα καθώς ο Κεραυνός είχε ξεμείνει από δυνάμεις. Το νικητήριο τέρμα σημείωσε ο Μπράτσης ο οποίος φαίνεται φέτος να βρίσκει πιο εύκολα δίκτια καθώς ήταν ο ίδιος που σημείωσε το γκολ τις ομάδος του στο φιλικό με τον Πανθηραικό .

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Καραντώνης ο οποίος τα πήγε άριστα

                                       Σύνθεση του Αχιλλέα :

Τσακλιώτης –Μπράτσης-Βακαλίδης-Μπαξεβάνος-Παρθενόπουλος-Βλαχοδήμος-Κακούδης Χ-Τασιώνας-Σακελλάρης-Δημητρίου-Γιαμαλίδης
Αγωνίστηκαν ακόμη οι Σπαθάκης-Στογιάννος Ιωαν-Στογιάννος Ραφ.- Μάραντης-Νούσης-Μίσκος-Σαμαράς Δ.  






  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα