Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Πρώτο φιλικό του Αχιλλέα με τον Πανθηραικό 1-5



Φιλική ήττα για τον Αχιλλέα από τον Πανθηραικό (ομάδα Γ΄ Εθνικής ) στο γήπεδο του Αγ. Νικολάου με 5-1.


Πολύ καλός ο Αχιλλέας στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να προηγηθεί με δυνατό σουτ από τα 40 μέτρα  τον Πέτρου Μπράτση. περιόρισε την επιθετική γραμμή του Πανθηραικού με μεγάλη επιτυχία , ισοφαρίστηκε στο 42΄με αμφισβητούμενο  γκολ οφσάιντ με κεφαλιά του Περγιάλη σε σέντρα του Παναγιοτόπουλου , ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα ο Τσακλιώτης (αποκτήθηκε πρόσφατα από τον ΓΣ Ηλιούπολης Θες/νίκης ) απέκρουσε σουτ εξ επαφής του Παναγιοτόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο με αρκετές αλλαγές και για της δύο ομάδες ο Πανθηραικός πιο έμπειρος κατάφερε με 2 γκολ του Γκικα και τον Μανιά και Ντούμα ανέβασαν το σκορ στο 5-1 υπερ. τους.

Η γενική εικόνα του Αχιλλέα αν και βρίσκεται στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του ήταν πολύ καλή αφήνοντας αρκετά ικανοποιημένους και αισιόδοξους προπονητές και διοίκηση για μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα .

                                             Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Τσακλιώτης, Σαμαράς, Σακελλάρης, Μπαξεβάνος, Δημητρίου, Βλαχοδήμος, Μπράτσης, Ψαθάς, Γκαμαλίδης, Τασιώνας, Παρθενόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Σπαθάκης, Νούσης, Στογιάννος, Τσέλιος, Κυριακίδης, Κάργας, Μίσκος, Κακούδης, Ιτσκάρας, Τοπασίδης, Φερλαχίδης.

Πανθηραϊκός : Καρακούτσης, Γκίκας, Ρεπετσάς, Μπίρης, Φράνκο, Λούκας, Φαμπίνιο, Φύτρος, Περιάλης, Παναγιωτόπουλος, Μάνιας. Αγωνίστηκαν και οι Ζωντός, Αγοραστός, Δρόσος, Μαζιώτης, Κεφαλάς, Μενδρινός, Πολυκρέτης, Συνολάκης, Ντούμος, Μαούνης






                    Τα γκολ Μπράτση -Περγιάλη και η απόκρουση Τσακαλιώτη

Περισσότερες φώτο  facebook Sportsup

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα