Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Η πρώτη του Αχιλλέα Νάουσας για την σεζόν 2017-18 ( φώτο –video)




Στο γήπεδο της Παναγιωπούλας το οποίο συντηρήθηκε και διαμορφώθηκε το τελευταίο διάστημα ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη η  προετοιμασία της ομάδος.

Παρόν στην πρώτη αυτοί συνάντηση έδωσε σύσσωμο το ΔΣ του συλλόγου , το προπονητικό τιμ Κοτσιάμπαση-Καραμεταξά αλλά και 25 από τους 30 περίπου παίκτες κάποιοι  εξ αυτόν είχαν   ανανεώσει  και παρέμειναν  στην ομάδα ενώ αρκετοί έχουν  ενταχθεί πρόσφατα δημιουργώντας  ένα αξιόλογο  ρόστερ.

Να επιθυμήσουμε ότι εκτός από τους έμπειρους Ζήση Βλαχοδήμο και Τάσο Παρθενόπουλο στην ομάδα εντάχθηκε και ο εμπειρότατος Βαγγέλης Μίσχος ο οποίος εκτός από τον Απόλλωνα Αγ. Γεωργίου που αγωνίζονταν πέρσι έχει αγωνιστή με επιτυχία και στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου. Ενώ ευχάριστο πονοκέφαλο  για το προπονητικό τιμ είναι και οι παρουσία αρκετών πολλά υποσχόμενων  ταλαντούχων  νεαρών άλλωστε οι διοίκηση το έχει δείξει επανειλημμένος εδώ και χρόνια ότι θέλει να πορεύεται με νεαρούς , όπως οι  Σπαθάκης Παναγιώτης, Τσέλιος Κων/νος αλλά και άλλων 7-8 όπου τις επόμενες μέρες θα οριστικοποιηθούν και θα ανακοινωθούν.











Δηλώσεις Καραμεταξά (εδώ)

Τα νέα αποκτήματα του Αχιλλέα (εδώ)

Περισσότερες φώτο (εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα