Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Χόρευαν οι επιθετική των δύο ομάδων στο Ροδοχώρι-Αχιλλέας 4-3














Παιχνίδι για γερά νεύρα διεξήχθη στο γήπεδο του Ροδοχωρίου ένα ματς  που τα είχε όλα , Αγγλικό  σκορ  και  επικές ανατροπές..
Ο Αχιλλέας παρότι ξεκίνησε με τρείς σημαντικές απουσίες στην σύνθεσή του έλειπαν οι Καραλιόπουλος (εμπειρότατος αμυντικός) Καραμεταξάς (μέσος και αρχή  σκόρερ της ομάδος ) Σύγγας (μέσος) και που τους αντικατέστησαν  νεαροί  παίκτες με ελάχιστες συμμετοχές στην βασική ενδεκάδα  έκανε υπέρ προσπάθεια να κατακτήσει το τρίποντο το οποίο δεν ήλθε τελικά.

Η τοπική ομάδα  έχοντας μεγαλύτερη ανάγκη τον βαθμών σε αυτό το παιχνίδι αιφνιδιάστηκε στο πρώτο ημίχρονο  αν και προηγήθηκε στο 6΄λεπτό με τον Γραμματικό εντούτοις ο Αχιλλέας βρήκε τον τρόπο όχι μόνο να ισοφαρίσει στο 13΄με τον Παρθενόπουλο με εύστοχο κτύπημα πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον τερματοφύλακα του Ροδοχωρίου Καζεπίδη αλλά και να προηγηθεί στο 24΄με τον Κακούδη μετά από θαυμάσια μπαλιά του Γιαμαλίδη. Μέχρι το σφύριγμα του πρώτου σαράντα πεντάλεπτου ο Αχιλλέας ήταν αυτός που θα μπορούσε να αυξήσει περισσότερο το σκορ   εάν δεν σπαταλούσε τις δύο σπάνιες ευκαιρίες που του δόθηκε .
Το δεύτερο ημίχρονο  επιφύλαξε  πολλές συγκινήσεις στους 80 και πλέων φιλάθλους και τον δύο ομάδων, στο σαράντα πεντάλεπτο αυτό   σημειώθηκαν  ακόμη τέσσερα γκολ (τρία για τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου και ένα για τον Αχιλλέα) συγκεκριμένα στο 64΄ο Αλμαλιώτης με κεφαλιά μετά από σέντρα φάουλ του Τουμαρά ισοφάρισε σε 2-2 ενώ στο 72΄με ατομική ενέργεια ο Στέφος κατόρθωσε να σκοράρει πετυχαίνοντας το 3-2 για την ομάδα του μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Και ενώ φαινόταν ότι ο Αχιλλέας  θα ισοφάριζε εκ νέου ο Γραμματικός στο 85΄ με όμορφη ατομική ενέργεια κατόρθωσε να βάλει την ομάδα του προηγούμενη με δύο γκολ διαφορά. Ο Αχιλλέας τα τελευταία 5 λεπτά πίεσε και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 90΄ σε 4-3 με ατομική προσπάθεια του  Κακούδη όταν αυτός πέρασε διαδοχικά  από το κέντρο του γηπέδου 3 αντιπάλους και με πλασέ επέτυχε  το δεύτερο προσωπικό του γκολ το οποίο όμως δεν ήταν αρκετό για να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι .        
Η διαιτησία του κ. Γαβρά με βοηθούς τους κ.κ. Ιασονίδη και Νατσιούρα. ήταν πολύ καλή.

                                                              
                                              Συνθέσεις      

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Καζεπίδης, Θεοδοσιάδης, Δημητρίου, Στέφος, Στογιάννος, Τουμαράς, Αλμαλιώτης, Κακούδης, Ευθυμιάδης, Παπαδής, Γραμματικός
Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Σαμαράς Δ., Τσιάκος, Χαρατσίδης, Μπαξεβάνος, Γιάτσος, Μπράτσης,(63΄Μπογιατζόγλου) Γιαμαλίδης, Σακελλάρης, Παρθενόπουλος(74¨Μάραντης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα