Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Στην 4η θέση μετά την άνετη νίκη με 5-0 επί της Κουλούρας



Στην  4η θέση τις βαθμολογικής κατατάξεις φιγουράρει από σήμερα ο Αχιλλέας μετά και την αναμενόμενη εκτός έδρας νίκη επί τις Κουλούρας  

Ένας Αχιλλέας καταιγιστικός με τις επιθετικές αρετές  που διαθέτη ( 5η καλύτερη επίθεση στην κατηγορία) έδωσε σαφές μήνυμα από την αρχή του παιχνιδιού στους γηπεδούχους  το ποιος θα  είναι το αφεντικό κατατροπώνοντας τους με 5-0 και με λίγη προσοχή το σκορ θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο .  

.Η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανές  η πίεση που άσκησε από τα πρώτα λεπτά ο Αχιλλέας έφερε αποτέλεσμα και με γκολ που σημείωσε ο Παναγιώτης Καραμεταξάς από τα αποδυτήρια (2΄λεπτό) ανοίγοντας  τον χορό  των τερμάτων έδειχνε  ξεκάθαρα το τι θα επακολουθούσε . Στο 17΄μετά από σέντρα του Κακούδη στην προσπάθεια
τους να απομακρύνουν οι γηπεδούχοι σημείωσαν   αυτογκόλ με αποτέλεσμα  ο δείκτης του σκορ να αυξηθεί  σε 2-0 .Για να ακολουθήσει   ένα υπέροχο 3 γκολ από τον Παρθενόπουλο στο 33΄ Σειρά είχε ο Γιάτσος να σκοράρει στο 58΄ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ  στο 4-0 . Ο Παρθενόπουλος στο 73΄ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το 5 γκολ τις ομάδος του . Πολύ καλές ευκαιρίες για να αυξήσουμε ακόμη περισσότερο το σκορ χάθηκαν  από τους Γιάτσο , Παρθενόπουλο, Καραμεταξά και Μπράτση. Ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να αντιδράσει στην ανωτερότητα του Αχιλλέα παρότι  η γηπεδούχοι αγωνίστηκαν και με τους  Νεστορόπουλο, Νίκος Παπαδόπουλο, Κάσα, Φουρκιώτη και Ασλαμπάλογλου, που επέστρεψαν και πάλι στον ΠΑΟΚ μετά το σύντομο  πέρασμα τους από την ομάδα του ΠΑΣ  Λευκαδίων..

Η διαιτησία της του κ. Καρυπίδη, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο Δ. και Μπουκουβάλα ήταν καλή


Συνθέσεις 
ΠΑΟΚ Κουλούρας : Σακαλής, Ιατρόπουλος, Νεστορόπουλος Δ. (46′ Θυμιόπουλος), Αγγελίνας Γ., Τζιλόπουλος, Κάσα, Σκουμπόπουλος (46′ Παπαδόπουλος Ν.), Φουρκιώτης (40′ Ασλαμπάλογλου), Παντέλογλου, Ευθυμίου.

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Σαμαράς Δ., Τσιάκος, Καραλιόπουλος, Χαρατσίδης, Μπράτσης, Σύγγας, Καραμεταξάς (46′ Σαμαράς Τ.), Κακούδης (46′ Γιαμαλίδης), Παρθενόπουλος, Γιάτσος (71′ Ζιάννης)

Δείτε την Βαθμολογία (εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα