Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ – ΓΚΟΓΚΙΤΣ 0-3



Χωρίς  να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη πίεση ο Αχιλλέας από  τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας,κυρίως στο πρώτα 45΄,όπου και κοντράρισε στα ίσα τους φιλοξενούμενους, απειλώντας τους  μάλιστα σε 2-3 περιπτώσεις που αν  έστω και μία από αυτές καρποφορούσε θα άλλαζε σίγουρα την ροή του αγώνα. Αντιθέτως ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός  που άνοιξε το σκορ όταν στο 30΄λεπτό ο Κίτσας Γιώργος (ο  κοινός επονομαζόμενος Γκόγκιτς)  μετά από μία επέλαση από αριστερά κατόρθωσε να μπει στην περιοχή του Ηλιάδη και από πλάγια θέση με πλασέ και με την συνδρομή της κάθετης δοκού να επιτύχει  το 0-1 για την ομάδα του. Από το σημείο αυτό και μέχρι την λήξη του ημιχρόνου ο Αχιλλέας κατάφερε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ωστόσο  οι προσπάθειες του ανακόπτονταν από τους ψηλόσωμους αμυντικούς παίκτες του ΠΑΟΚ,που αν και βρισκόταν σε
σύγχυση γκρινιάζοντας ο ένας τον άλλον, δεν κατόρθωσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Κασαπίδη .   


Στο δεύτερο 45΄λεπτο  ο Αχιλλέας προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια χωρίς ωστόσο να το κατορθώσει. Δεν έφτανε αυτό ήρθε και το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων  στο 57΄λεπτό  και πάλι με ατομική ενέργεια του Κίτσα Γιώργου, όταν αυτός βρέθηκε στην περιοχή του Ηλιάδη και με έναν πραγματικό κεραυνό σημείωσε το 0-2 για την ομάδα του . 

   
                       Το 0-3 με πέναλτι του Κίτσα Γ. στο 78΄λεπτό.


Το 0-3 σημειώθηκε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κίτσα Γιώργου όταν στο 78΄λεπτό ο διαιτητής κ. Τρέβλας υπέδειξε το πέναλτι θεωρώντας ( ίσως άδικα) ότι ο Γκέτσος ανέτρεψε τον Ζωγράφο μέσα στην περιοχή του .
Ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Αχιλλέας  θα μπορούσε να πετύχει το γκολ της τιμής αλλά ο πρώην κυανόλευκος τερματοφύλακας  είπε όχι σε δύο διαδοχικά  σουτ σχεδόν εξ επαφής,αρχικά του Καραμεταξά και στην συνέχεια του Μπράτση, επιβεβαιώνοντας ότι είναι ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες της κατηγορίας

Η διαιτησία του κ. Τρέβλα, με βοηθούς τους κ.κ. Καραϊωσήφ και Ιασωνίδη. ήταν άριστη.
                                                           
                                               Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Σακελλάρης, Γκέτσος, Καραμεταξάς, Στογιάννης Ρ. (46′ Σαμαράς Δ.), Μπράτσης, Βακαλίδης, Γιαμαλίδης, Στογιάννης Γ. (76′ Σαμαράς Τ.), Κοσμάς, Παρθενόπουλος (80′ Ψαθάς)

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Κασαπίδης, Βασιλείου, Μπουκλάς Γ., Μπεκτάς (81′ Κίτσας Ν.), Θεοδώρου Κυρ. (86′ Μάρκου), Λαδάς, Καρατάσος, Κίτσας Β. (58′ Ζωγράφος), Καραμήτσος, Κίτσας Σ., Κίτσας Γ.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα