Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Στα θετικά η προσπάθεια της ομάδος μας απέναντι στους περσινούς πρωταθλητές















Εμφανώς κουρασμένοι εμφανίστηκαν οι νεαροί παίκτες του Αχιλλέα,στον αγώνα πρωταθλήματος με τον περσινό πρωταθλητή ΑΣ Ειρηνούπολης, καθώς την Τετάρτη για το κύπελλο, με τον επίσης περσινό κυπελλούχο  ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, κατέβαλε πολύ μεγάλη προσπάθεια να πάρει την πρόκριση και ενώ μέχρι το 90΄κρατούσε την νίκη  στα χέρια του τελικά λύγισε  με τα 2 τέρματα που πέτυχαν  οι  γηπεδούχοι στις καθυστερήσεις του αγώνα.


Με την απογοήτευση ακόμη ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των νεαρών παικτών μας από το ματς της Τετάρτης ,προσπάθησαν απέναντι στους περσινούς
πρωταθλητές  και κατάφεραν  τουλάχιστον για τα πρώτα 37΄λεπτά να ελέγχουν το παιχνίδι και με καλή κυκλοφορία να κρατούν  τους επιθετικούς των γηπεδούχων μακριά από την εστία μας. Οι όλη αυτή η εξέλιξη δημιούργησε μία νευρικότητα στους γηπεδούχους , που προσπαθούσαν να βρουν τους χώρους  και να απειλήσουν με αξιώσεις κάτι που όμως δεν ήταν εφικτό. Τελικά την λύση την έδωσε στο 37΄ο έμπειρος Κώστας Έξαρχος όπου με καρφωτή κεφαλιά μετά από σέντρα συμπαίκτη του κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του .

Το ρευστό 1-0 δεν άφησε σε εφησυχασμό τους γηπεδούχος  με αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο να ψάχνουν και για το δεύτερο γκολ με το οποίο θα έβαζαν τις βάσεις για την επικράτησή τους. Αυτό ήρθε στο 55΄όταν και πάλι ο Έξαρχος με κεφαλιά κατάφερε με το δεύτερο προσωπικό του γκολ να κάνει το 2-0 για την ομάδα του . Από το σημείο αυτό και οι δύο ομάδες χαλάρωσαν κάπως και παρότι υπήρξαν κάποιες φάσεις για να σημειωθεί ακόμη κάποιο γκολ,κυρίως από τους γηπεδούχους δεν  αξιοποιήθηκαν κατάλληλα. Το τελικό 2-0 των γηπεδούχων κρίνεται μεν δίκαιο ωστόσο  δεν  έπεισαν τουλάχιστον σε αυτό το παιχνίδι  ότι είναι και η υπέρομάδα που θα κυνηγήσει με αξιώσεις τον  τίτλο του πρωταθλητή.


Η διαιτησία του  κ. Καραγκιζόπουλου, με βοηθούς τους κ.κ. Λιόλιο και Νησελίτη.    ήταν σχετικά καλή

                                                                 
                                         Συνθέσεις
ΑΣ Ειρηνούπολης : Σταματέλος, Συμεωνίδης Χ., Τενεκετζής (60′ Τάσος), Πίτος, Συμεωνίδης Γ., Ασλαμπάλογλου, Κουκουράκης, Τσιούπρος (83′ Παπαϊωάννου), Γασπαράτος, Έξαρχος (68′ Τερζής), Παπαδόπουλος Ν.

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Σακελλάρης (73′ Σαμαράς Τ.), Βακαλίδης, Γκέτσος, Καραμεταξάς (60′ Παραστατίδης), Μπράτσης, Σαμαράς Δ., Γιαμαλίδης (55′ Δασκαλίδης), Παρθενόπουλος, Στογιάννος Γ., Κοσμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα