Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Φυσιολογική ήττα από την ΑΕ Αλεξάνδρειας




Όταν δέχεσαι 2 γκολ στα πρώτα 15΄λεπτά του αγώνα μοιραίως  πέφτει η όποια ψυχολογία των παικτών  σε οποιασδήποτε ομάδα . Κάτι τέτοιο δεν συνέβη όμως από τους  νεαρούς  παίκτες του Παναγιώτη Καραμεταξά που με τις παροτρύνσεις του ιδίου αλλά και του αρχηγού της ομάδος Πέτρου Μπράτση δεν απώλεσαν ούτε   την ψυχολογία τους  αλλά  ούτε και την ψυχραιμία τους ακόμα και όταν δέχθηκαν το 3 γκολ . Κατόρθωσαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι ,είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες  να μειώσουν το σκορ και να μπουν και πάλι στο παιχνίδι  τόσο με τον Γιαμαλίδη ο οποίος θα μπορούσε να χριστή σκόρερ  όταν βρέθηκε σε θέση βολής λίγο μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων   αλλά κάποια ολιγωρία του του το στέρησε, όπως και σε εκτέλεση φάουλ   του Κοσμά τρείς επιθετικοί μας δεν κατόρθωσαν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων .
 Ακόμη και όταν δέχθηκε η ομάδα μας το 3 γκολ  από μία άστοχη όπως αποδείχθηκε έξοδο του Ηλιάδη  δεν τα παράτησε , είχε δύο ακόμη πολύ  καλές ευκαιρίες να μειώσει το σκορ  όταν σε δυνατό γωνιακό σουτ του Δημήτρη Σαμαρά πέρασε ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι του Χατζημιχαήλ ενώ λίγα λεπτά μετά χάθηκε μεγάλη ευκαιρία με τον Παρθενόπουλο όταν σε αριστοτεχνική σέντρα του Κοσμά στη καρδιά τις άμυνας των γηπεδούχων ο νεαρός σέντερ φορ του Αχιλλέα με υποδειγματική  κεφαλιά ψαράκι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια να καταλήξει εκτός αγωνιστικού χώρου.

Τα γκολ

Το 1-0 στο 12΄ με τον Μίμη Μπενίσκο με πλασέ .

Το 2-0 στο 15΄με τον Θωμά Σαμαρά μετά από αριστοτεχνικό γωνιακό πλασέ

και το 3-0 στο 77΄με κεφαλιά και πάλι του Θωμά Σαμαρά

Την  διαιτησία  του  κ. Γαβρά, με βοηθούς τους κ.κ. Κωστούλη και Παζαρτζικλή. θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε πολύ καλή εάν σε μερικές  περιπτώσεις δεν επέτρεπε κάποια δυνατά φάουλ των γηπεδούχων.
                                      
                                                Συνθέσεις

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Χατζημιχαήλ, Κούντζας, Μπακιρτζής, Ιορδανόπουλος (81′ Θεοδωρόπουλος), Πέικος, Τσιρίδης, Γρηγοριάδης, Μόσχος, Μπενίσκος (58′ Λέκκας), Σαμαράς, Τζιλόπουλος (67′ Πέτκος)

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Σακελλάρης, Βακαλίδης, Γκέτσος (72′ Σαμαράς Τ.), Καραμεταξάς, Σύγγας, Στογιάννης Γ., Μπράτσης, Γιαμαλίδης (63′ Σαμαράς Δ.), Κοσμάς, Παρθενόπουλος.


 φώτο απο το embolos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα