Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Πήρε αυτό που ήθελε

Το προπονητικό τιμ της ομάδος μας  Καραμεταξά –Κοτσιάμπαση γνωρίζοντας εκ τον προτέρων τις δυσκολίες που θα αντιμετώπιζαν σε αυτό το παιχνίδι λόγο τις δυναμικής του αντιπάλου του, μιας ομάδος που πέρυσι αγωνιζόταν στα σαλόνια τις Γ΄ Εθνικής αλλά και την πολύ καλή παρουσία του στο πρώτο παιχνίδι παρά την νίκη μας μέσα στο Γιαννακοχώρι  με 2-1 και με δεδομένου τις σημαντικότατες απώλειες βασικών παικτών μας έδειχνε να γέρνει η ζυγαριά προς την μεριά του  αντιπάλου  μας. Πάρα ταύτα το πολύ καλό στήσιμο τις ομάδος μας από το προπονητικό τιμ  πήρε αυτό που ήθελε .

Το γρήγορο γκολ τις ομάδος του Μακροχωρίου μόλις στο 4΄λεπτό από τον Κωτσόπουλο και τις 2-3 καλές ευκαιρίες που χάσανε  στο πρώτο 20΄λεπτο ελέω του τερματοφύλακα μας Ηλιάδη ο οποίος έδειξε για μια ακόμη φορά τα τεράστια
προσόντα του και ορθώς συγκαταλέγεται  στους κορυφαίους τις κατηγορίας ,δεν πτόησαν τους παίκτες τις ομάδος μας οι οποίοι όχι μόνο ανασυντάχτηκαν γρήγορα  ισορροπώντας το παιχνίδι αλλά και να χάσουν δύο σημαντικές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν άμεσα , ότι δεν επιτεύχθηκε  νωρίτερα επιτεύχθηκε  στο 37΄  μετά από σέντρα του Βακαλίδη μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων  ο αρχηγός μας Πέτρος Μπράτσης με κεφαλιά  έστειλε την μπάλα στον αμαρκάριστο Τάσο Παρθενόπουλο και με δεύτερη κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Χαρίση στέλνοντας την μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα του γράφοντας το 1-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε μοιρασμένο και για τις δύο  ομάδες υπήρξαν εκατέρωθεν ευκαιρίες αλλά τόσο ο Ηλιάδης όσο και ο Χαρίσης κράτησαν το σκορ σε χαμηλά επίπεδα .Ο Αχιλλέας μέχρι το 90΄κρατούσε και τελικά κράτησε  αυτό που είχε βάλει στόχο δηλαδή να μην χάση, όμως του δόθηκε στις καθυστερήσεις  του αγώνα τεράστια ευκαιρία να πάρει ακόμα και το τρίποντο όταν ο Γιαμαλίδης βρέθηκε σε θέση βολής το δυνατό και ευθύβολο σουτ που επιχείρησε και ενώ η μπάλα κατευθύνονταν  στο παραθυράκι του Χαρίση αυτός με ασύλληπτο άλμα κατάφερε να αποσοβήσει το βέβαιο γκολ, κρατώντας ζωντανή την ομάδα του χαρίζοντας του τον βαθμό τις ισοπαλίας.


Η διαιτησία του κ. Τρέβλα με βοηθούς τους κ.κ Μοσχοπουλου Λ και Χατζιαρίδη ήταν καλή θα ήταν δε άριστη εάν ο β΄ επόπτης κ. Χατζιαρίδης  υπέδειχνε 2-3 καθαρά οφσάιντ των γηπεδούχων.

                                              Συνθέσεις

Μακροχώρι : Χαρίσης, Σταματίου, Πέγιος, Σερασκιέρης Δ., Δημοσθένους, Φωτόπουλος, Τσακαλίδης, Σαρκατζής, Φιλιππίδης, Κωτσόπουλος, Πίκος.

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Σαμαράς Δ., Καραμεταξάς, Γκέτσος, Βακαλίδης, Στογιάννης Γ. (73′ Ψαθάς), Μπράτσης, Σαμαράς Τ., Στογιάννης Ρ. (65′ Ρώσιος), Γιαμαλίδης, Παρθενόπουλος (90+1′ Τσακίρης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα