Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Ούτε αυτήν την αγωνιστική κατάφερε να σπάσει το Ρόδι



Όλοι  μας αισιοδοξούσαμε  ότι στον εντός έδρας παιχνίδι μας με τον Κοπανό η οποία θεωρούνταν βατή αντίπαλος (με βάσει το αγωνιστικό της πρόσωπο  που εμφάνιζε στα παιχνίδια  της ) και  θα σπάζαμε  επιτέλους το ρόδι και θα κατακτούσε η ομάδα μας το πρώτο  εντός έδρας τρίποντο , δυστυχώς όμως για μια ακόμη φορά διαψευστήκαμε βάζοντας  όλους μας  σε σκέψη το να αναρωτιόμαστε τι είναι αυτό που φταίει ! η κατάρα του γηπέδου ? η μήπως μας έχουν ματιάσει ? δεν εξηγείτε αλλιώς ,και αυτό το λέμε διότι το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας μας ήταν άριστο έπαιζε και παίζει καλή μπάλα  πλην δύο αγώνων από τα  6 εντός έδρας παιχνίδια μας. Βέβαια υπάρχει και η άλλη εκδοχή και μάλιστα πολύ σημαντική αυτή της διαιτησίας οι οποία κατά την άποψή μας δεν στάθηκε στο ύψος της, και για να
μην παρεξηγηθούμε  θεωρώντας μας  ότι ψάχνουμε  δικαιολογίες θα αναφέρουμε κάποιες περιπτώσεις διαιτητικών λαθών που έμειναν χαραγμένες στο μυαλό όλων μας . Περίπτωση πρώτη στον αγώνα μας με το Ροδοχώρι μας ακυρώθηκε κανονικό γκολ και οδηγηθήκαμε στην ισοπαλία. Περίπτωση δεύτερη στον αγώνα μας με την Νίκη Αγκαθιάς αρνήθηκε ο διαιτητής να μας δώσει δύο πεντακάθαρα πέναλτι ( το βίντεο υπάρχει) που κατά διαβολική σύμπτωση ήταν αυτός που διεξήγαγε και  το χθεσινό εντός έδρας αγώνα μας με τον Κοπανό , και ομολογουμένως άφησε και της δύο ομάδες να έχουν πολλά παράπονα από τα σφυρίγματά του. Δεν θα σταθούμε όμως σε αυτό και θα προχωρήσουμε περιμένοντας τον επόμενο εντός έδρα αγώνα μας με την ευχή να σπάσουμε επιτέλους το ρόδι.

Τώρα όσων αφορά το χθεσινό  εντός έδρας παιχνίδι μας με τον Κοπανό , είχαμε ένα ιδανικό ξεκίνημα καταφέρνοντας να προηγηθούμε με ένα γκολ στο 2΄μόλις λεπτό  του Παρθενόπουλου από αυτά που στην ποδοσφαιρική διάλεκτο ονομάζονται  γκολ από τα  αποδυτήρια , όταν ο Βλαχοδήμος εκτέλεσε ένα φάουλ που κέρδισε ο ίδιος αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή των φιλοξενουμένων ο Παρθενόπουλος επωφελήθηκε και με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα μας. Από το 1-0 και μετά μέχρι και την λήξη του ημιχρόνου για αδιευκρίνιστους  λόγους απωλέσαμε το χώρο του κέντρου κάτι που εκμεταλλεύθηκαν  οι φιλοξενούμενοι  έχοντας μάλιστα περισσότερο χρόνο στην κατοχή τους την μπάλα  και με κάποιες αντεπιθέσεις προσπαθούσαν να διασπάσουν την άμυνά μας. Σε μία από αυτές ο Οικονόμου που ήταν σε εμφανής σε θέση οφσάιντ ο επόπτης κ. Σωτηριάδης που τα πήγε πολύ άσχημα καταδικάζοντας μας   με της αποφάσεις του δεν επέδειξε το οφσάιντ παρά της έντονες διαμαρτυρίες με αυτόν τον τρόπο   στο 28΄ όταν ο σκόρερ  δέχθηκε μία μπαλιά από το κέντρο  αυτός  βρέθηκε μόνος στην περιοχή μας και αφού πέρασε και τον Κερμανίδη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μας . Στο 36΄νέο τραγικό λάθος του επόπτη κ. Σωτηριάδη έδωσε κόρνερ αντί για άουτ  μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες  το κόρνερ εκτελέστηκε και ο Π Μποζίνης με κεφαλιά  έβαλε την ομάδα του  μπροστά στο σκορ με 1-2. Αυτή η τροπή με τον τρόπο που ήρθε σίγουρα επηρέασε τους παίκτες μας πάρα ταύτα στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε για το καλύτερο αν και οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν ένα περισσότερο αμυντικό πρόσωπο και πάλη ο Παρθενόπουλος κατάφερε στο 71΄να φέρει το παιχνίδι στα ίσια . Ενώ στο 77΄ο κ. Καραγκιζόπουλος αρνήθηκε να σημειώσει παράβαση μέσα στην περιοχή του Κοπανού σε ανατροπή του Παρθενόπουλου , όπως επίσης δεν υπέδειξε χέρι αμυντικού μας στο 81΄ αφήνοντας και τις δύο ομάδες με παράπονα. Το τελικό σκορ μας αφήνει με παράπονα με τον τρόπο που επιτεύχθηκε, παρά ταύτα δεν το βάζουμε κάτω και συνεχίζουμε ,όσο και αν κάποιοι ενοχλούνται.

Η διαιτησία του  κ. Καραγκιζόπουλου, και του α΄ βοηθού κ. Σωtηριάδη  ήταν επιεικώς απαράδεκτη  ενώ ο β΄ βοηθός  .κ. Χαραλαμπίδης ήταν άψογος και αποτέλεσε εξαίρεση στην κακή εικόνα τους.  
                                                      
                                        Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Κερμανίδης, Σακελλάρης (57′ Ιτσκάρας), Στογιάννος (67′ Βακαλίδης), Μάραντης, Σαμαράς, Μπράτσης, Βλαχοδήμος, Γιαμαλίδης, Παρθενόπουλος, Ορφανίδης (46′ Μίσκος), Παπατάνος

ΓΑΣ Κοπανού : Σιδηρόπουλος, Μποζίνης Π., Χαραλαμπίδης, Θεοδώρου, Τζιβάρας, Πρόιος (82′ Μποζίνης Κ.), Ιτσκάρας, Οικονόμου Χ. (74′ Καντσάδης), Σπανός, Ντέλλας, Δάιος (61′ Οικονόμου Α.)








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα