Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Έσπασε το ρόδι της έδρας



Στο στοιχειωμένο γήπεδο του ΔΑΚ Νάουσας όπου από τα επτά εντός έδρας παιχνίδια μας τα  έξι από αυτά δεν κατέληξαν νικηφόρα αν και κάποια εξ αυτών δικαιούμασταν  με βάσει την απόδοση μας , έπρεπε να έρθει το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου για να επιτευχθεί στην έδρα μας η πρώτη νίκη σπάζοντας ταυτόχρονα  το ρόδι  απέναντι σε μια ομάδα που ήταν μέχρι χθες υψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα από εμάς , μια νίκη που σίγουρα δίνει ώθηση για κάτι καλύτερο.

Η ομάδα του Άραχου παρατάχθηκε στον αγώνα με 13 όλο και όλο παίκτες σημάδι που δείχνει ότι τα παιχνίδια που διεξάγονται ως εμβόλιμες οι περισσότερες ομάδες έχουν πρόβλημα με την απουσία παικτών τους κυρίως για επαγγελματικούς και σχολικούς λόγους.
Πάρα ταύτα η αντίπαλη ομάδα ξεκίνησε δυνατά το πρώτο πεντάλεπτο έχασε μια ευκαιρία στο 2΄μόλις λεπτό του αγώνα χωρίς ωστόσο να ανησυχήσει τον Κερμανίδη , στην συνέχεια η ομάδα μας ανέβασε στροφές κυριάρχησε στο χώρο
του κέντρου εξαπέλυσε αρκετές επιθέσεις κυρίως από την πλευρά του ταχύτατου Γιαμαλίδη δημιουργώντας αρκετά ρήγματα στην άμυνα του Άραχου. Ευκαιρίες να ανοίξουμε το σκορ είχαμε στο 22΄με τον Μπράτση, στο 31΄με τον Βλαχοδήμο όταν η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι της εστίας του Γεωργιάδη , στο 38΄με τον Γιαμαλίδη ο οποίος στην επόμενη ευκαιρία που του δόθηκε λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου  στο 44΄μετά από μπαλιά που δέχθηκε, και από πλάγια σχεδόν θέση με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ κατόρθωσε να νικήσει τον Γεωργιάδη ανοίγοντας το σκορ.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα η ομάδα μας συνέχισε να έχει την υπεροχή δημιούργησε καταστάσεις για ένα ακόμη γκολ που θα έδωνε μεγαλύτερη σιγουριά από το εύθραυστο 1-0  αλλά οι ευκαιρίες που μας δόθηκαν 62΄ με τον Παπατάνο όταν βρέθηκε μόνος στην περιοχή του Γεωργιάδη δεν κατάφερε να πλασάρει τον ογκώδη τερματοφύλακα του Άραχου, ενώ στο 79΄ έκανε την απόκρουση του αγώνα όταν από κοντινή απόσταση σουτ του Βλαχοδήμου απέκρουσε ενστικτωδώς σε κόρνερ λαμβάνοντας τα χειροκροτήματα των φιλάθλων μας πάρα ταύτα  το πολυπόθητο  δεύτερο γκολ δεν ήρθε μέχρι το σφύριγμα της λήξεις του αγώνα από τον κ. Παρασίου Μία νίκη που θα μπορούσε να επιτευχθεί με βάσει των ευκαιριών κατέληξε σε μία αγχωτική μεν νίκη αλλά πέρα ως πέρα δίκαιη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Τράντο και Λιόλιο

Συνθέσεις
Αχιλλέας Νάουσας : Κερμανίδης, Παπατάνος (81′ Ιτσκάρας), Βακαλίδης (88′ Στογιάννος), Μάραντης, Δημητρίου, Μπράτσης, Βλαχοδήμος, Γιαμαλίδης, Παρθενόπουλος (85′ Σακελλάρης), Ορφανίδης (60′ Μίσκος), Σαμαράς.

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Γεωργιάδης, Ρέππας (24′ Παπαδόπουλος Γ.), Κρίστο, Σιδηρόπουλος, Παπαδόπουλος Α., Τσέργας, Μπεκτάς, Λάζος, Χατζηβασιλειάδης, Πέτκος, Φουντούκης







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα