Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Άκρος επιτυχημένη η ετήσια εκδήλωση του συλλόγου (Φώτο-Βίντεο)



Άκρος επιτυχημένη η ετήσια εκδήλωση του συλλόγου στο Καζάνι <<Κόκκινου>>

Παρουσία πολλών γνωστόν και αγνώστων φίλων που τίμησαν με την παρουσία τους  

την εκδήλωση ενισχύοντας οικονομικά και ηθικά τους παράγοντες του συλλόγου δίνοντας τους δύναμη και κουράγιο στην δύσκολη τούτη εποχή να συνεχίσουν το έργο τους.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν αρκετή παράγοντες της ΕΠΣ αλλά και ποδοσφαιρικών ομάδων ,επίσης παρόντες και αρκετή πρώην και νυν ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την φανέλα της ομάδος μας.




Οι διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση.



Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που παρευρεθήκατε στην εκδήλωση μας ενισχύοντας μας οικονομικά και ηθικά,  με τέτοιους  υπέροχους φίλους  δίπλα μας μπορούμε να πάμε ψηλότερα το επίπεδο της  ομάδος μας ,και κυρίως το  επίπεδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας .Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  που μας τίμησαν με την παρουσία τους τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Βασίλη Φωτιάδη, τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣ κ. Μπογιατζόγλου τα μέλη της διοίκησης του κ. Μουρτζίλα Στέργιο τον κ. Μουχτάρη και Τσέλιο Ανδρέα , τον Πρόεδρο της Αγίας Μαρίνας κ, Καλαιτζίδη ,το μέλος της διοίκησης του ΓΑΣ Ροδοχωρίου κ, Κεσίδη τον Αντιδήμαρχο Νάουσας κ. Στάθη Λογδανίδη ,την δημοτική σύμβουλο κ. Στέλλα Αραμπατζή, και φυσικά τον ακούραστο διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας Νάουσας κ. Παλαμούτη,το μουσικό σχήμα του Νέστορα  Σαράντη  που ανέβασε με την μουσική του το κέφι στα ύψη αλλά  και σε όλους εσάς τους φίλους γνωστούς και αγνώστους.

                                                                                      Από την διοίκηση του συλλόγου


                                                            











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα