Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Σπάζοντας την αρνητική παράδοση ο Αχιλλέας κέρδισε 2-1 στην έδρα της Μέσης



Σπάζοντας την παράδοση που ήθελε τον Αχιλλέα να χάνει βαθμό η βαθμούς στο γήπεδο της Μέσης τα τελευταία χρόνια, η ομάδα μας  κατάφερε να κερδίσει τον Φίλιππο με γκολ του Πίτου και Καραμεταξά  με 2-1, η νίκη αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία αν αναλογιστή κανείς ότι ο Αχιλλέας εκτός του ότι δεν συμπλήρωνε 16 άδα στο συγκεκριμένο παιχνίδι αγωνίστηκε και χωρίς  6  από τους βασικούς της   παίκτες.
Τα στοιχεία του αγώνα
Το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα η ομάδα της Μέσης πίεσε τον Αχιλλέα έχοντας 2 καλές ευκαιρίες με τον Δημοσθένους στ 7΄και τον  Παππά στο 11΄χωρίς να καρποφορήσουν.
Στο επόμενο διάστημα και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο Αχιλλέας ανέβασε στροφές κυριαρχώντας
στα καρέ του Θεωδορίδη  πέτυχε το 0-1 με τον Χρήστο Πίτο στο 14΄ στην συνέχει έχασε σωρεία ευκαιριών να διευρύνει το σκορ, αντί να συμβεί όμως αυτό η γηπεδούχοι κατάφεραν σε μία από τις λιγοστές επιθέσεις τους όταν από τραγικό λάθος τις άμυνας του Αχιλλέα ο Δημοσθένους στο 19΄κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αχιλλέας πίεζε συνεχώς την γηπεδούχο ομάδα έχοντας 3 δοκάρια, και ένα κακός ακυρωθέν γκολ του Μπράτση ως οφσάιντ στο ενεργητικό της  κατάφερε τελικά στο 82΄με  γκολ του Καραμεταξά να κερδίσει τους 3  υπέρ πολύτιμους   βαθμούς.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Βρέσκας με Βοηθούς  τους κ.κ. Ασβεστάρα  και Παπαδάκη.
  Συνθέσεις
Φίλιππος Μέσης : Θεοδωρίδης, Γκατζίδης, Γιάννου, Βοργιατζίδης, Δημοσθένους, Σότι, Παππάς, Ρόκκο, Πάτρας Γ., Γκατζούφας (80′ Γατόπουλος), Μυλωνάς (72′ Πάτρας Ρ.)
Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Χαρατσίδης, Σακελλάρης, Ζιάννης, Καραλιόπουλος, Καραμεταξάς, Μπράτσης, Σύγγας, Γιάτσιος (30′ λ.τ. Χονδρός), Κακούδης, Πίτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα