Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Όταν σοβαρεύτηκε καθάρισε με 5-1 την Ακαδημία Βέροιας



Ήταν φλύαρος σε όλο το πρώτο ημίχρονο ο Αχιλλέας Νάουσας στον αγώνα κυπέλου με την Ακαδημία Βέροιας παρότι ευτύχησε να προηγηθεί στο 13΄λεπτο με πλασέ του Καραμεταξά η ισοφάριση των φιλοξενούμενων στο 33΄με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Μιχαηλίδη ,ήταν το έναυσμα για τον προπονητή του Αχιλλέα να τα ψάλει για τα καλά στους παίκτες του, παρά ταύτα δεν άλλαξε κάτι και το το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο κύλησε με το ίδιο σχεδόν σκηνικό. Στο δεύτερο ημίχρονο  με την προσθήκη του Καραλιόπουλου η ομάδα βρήκε τα πατήματα της  φιλοδωρώντας έτσι απλά με 4 ακόμη γκολ (Πίτος στο 51΄με κεφαλιά το 2-1 στο 56΄ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ο
Καραμεταξάς με πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1  ο Κακούδης στο 73΄ ευτύχησε να σκοράρει κάνοντας το 4-1 για να κλείσει το σκορ στο 83΄με πλασέ  ο Γιάτσιος που αντικατέστησε τον Πίτο στο 75΄ γράφοντας το τελικό   5-1 . Στο διάστημα του δευτέρου 45΄λεπτου  χάθηκαν κραυγαλέες ευκαιρίες από τους παίκτες του Αχιλλέα για να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ σε 2ψήφιο νούμερο όταν σε τρείς περιπτώσεις ο Κακούδης αστόχησε από πολύ ευνοϊκές θέσεις , το ίδιο αποτέλεσμα είχε και ο Πίτος σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις, ενώ καλές ευκαιρίες είχαν και οι Καραμεταξάς,, Μπράτσης , Γιάτσιος.

 Η  διαιτησία του  κ. Βρέσκα με βοηθούς  τους κ.κ. Παζαρτζικλής και Χατζαρίδης κρίνεται μέτρια αφήνοντας ωστόσο  πολλά παράπονα στους γηπεδούχους 


Συνθέσεις
Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Ζιάννης, Χαρατσίδης, Σακελλάρης, Ρώσιος (46′ Καραλιόπουλος), Σύγγας, Καραμεταξάς, Μπράτσης, Πίτος (78′ Γιάτσος), Κακούδης, Σαμαράς Τ. (63′ Κεφαλούδης)

Ακαδημία Βέροιας : Οβεζύκογλου, Γκιουλέκας (77′ Τουρατζίδης), Γκαλαϊτσης, Χαρισιάδης (46′ Συμπεθέρης), Νταμοτζίδης, Μιχαηλίδης, Γαβριηλίδης, Μπεκιαρίδης (65′ Τηλκερίδης), Ντόγος, Γκίλινας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα