Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Σαρωτικός ο Αχιλλέας 8-1 την Κουλούρα

                
                                  ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ   V    ΠΑΟΚ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ
                                                  8                                             1
                                 Σκόρερ
                                 Πίτος           4΄                                    Νουρής Σ.  80΄
                                 Καραμεταξάς  28΄ 55΄ 64΄
                                 Μπράτσης    12΄  21΄
                                 Κακούδης     47΄ 72΄



Τα δύο γρήγορα γκολ Πίτου και Μπράτση στο 4΄και 12΄λεπτό αντίστοιχα έδειχναν ότι το σκορ θα έφτανε σε υψηλά επίπεδα .Απελευθερωμένη  πλέον οι παίκτες του Αχιλλέα από το άγχος τις δυστοκίας  σκοραρίσματος που είχε  στα   προηγούμενα  παιχνίδια  παρότι έπαιζε ποδόσφαιρο αξιώσεων δεν καρποφορούσε, αποτέλεσμα  το άγχος τους έφτανε στα ύψη .Βέβαια στο υψηλό σκορ βοήθησε και η φιλοξενούμενη ομάδα που της αξίζουν συγχαρητήρια το ότι δεν περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο καθ όλη την διάρκεια του αγώνος αν και διαφαινόταν η μεγάλη έκταση του σκορ της ήττας  ,δεν πέταξε σε καμία περίπτωση  λευκή πετσέτα ακόμη και όταν το σκορ ήταν 8-0 κυνήγησε το
γκολ τις τιμής και το πέτυχε στο 80΄λεπτο με τον Νουρή. Τα υπόλοιπα γκολ του Αχιλλέα πέτυχαν Μπράτσης  21΄   Καραμεταξάς 28΄ 55΄ 64΄  Κακούδης 47΄ 72΄ Από το 75΄ και μέχρι το τέλος του αγώνα  ο Αχιλλέας  αγωνίστηκε με 10 παίκτες καθότι ο Τσιάκος παρουσίασε  πρόβλημα ( τράβηγμα και στα δύο πόδια ) με αποτέλεσμα ο προπονητής του να τον  αποσύρει από τον αγώνα και ενώ είχαν πραγματοποιηθεί οι 3 αλλαγές .
Η διαιτησία του κ. Μελιτσανίδη ήταν σχετικά καλή με μόνο μελανό σημείο η άρνηση του να καταλογίσει  ένα εμφανές πέναλτι υπέρ της Κουλούρας  όταν το σκορ ήταν 8-0    



Συνθέσεις
Αχιλλέας Νάουσας : Μπαξεβάνος, Τσιάκος, Σαμαράς, Καραλιόπουλος, Ζιάνης, Σύγγας, Καραμεταξάς, Μπράτσης (46′ Κεφαλούδης), Κακούδης, Σακελλάρης (73′ Μπογιατζόγλου), Πίτος (46′ Στεργίου)
ΠΑΟΚ Κουλούρας : Τσιφλίδης, Τζιλόπουλος, Ιατρόπουλος, Παπαδόπουλος Ρ., Νεστορόπουλος, Κουκλανιώτης, Τερζής, Ευθυμίου (67′ Πραγιάς), Τσιρίδης (46′ Πετσάκου), Νουρής, Αγγελίνας Γ. (60′ Δαληγκάρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα