Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Ο Αχιλλέας είχε τον Άγιο Μερκούριο




Είχε Άγιο τον Μερκούριο (Καραλιόπουλο) ο Αχιλλέας καθώς ήταν αυτός που έδωσε   στις καθυστερήσεις του αγώνα την νίκη στον  Αχιλλέα.(video)
Το φίλμ του αγώνα;
Το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο τελείωσε με μια ελαφρά υπεροχή των φιλοξενουμένων όπου και  κατάφεραν να κυκλοφορήσουν καλύτερα την μπάλα ειδικά στο κέντρο όπου ο Αχιλλέας χόλωνε με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν ρήγματα στην άμυνα του Αχιλλέα στο διάστημα αυτό ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου δύο καλές ευκαιρίες να προηγηθεί στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο και ιδιαίτερα στο πρώτο 15΄λεπτο η φιλοξενούμενη έχασαν κλασική ευκαιρία όταν ο Τουμαράς με δυνατό σουτ από
μικρή απόσταση  έδωσε την δυνατότητα στον Ηλιάδη να δείξει τα τεράστια προσόντα του και να αποκρούσει σε κόρνερ  αποσοβώντας ένα βέβαιο γκολ . Με την είσοδο του Τσιάκου στην θέση του Σαμαρά αλλά και του Στεργίου στη θέση του Γιάτσου ο Αχιλλέας κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι  χάνοντας με την σειρά του δύο καλές ευκαιρίες με τον Μπράτση με κεφαλιά στο 68΄να φεύγει  ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι  και του Πίτου 3 λεπτά αργότερα όταν δεν μπόρεσε από πλεονεκτική θέση να πλασάρει τον Κασεπίδη . Στο 84΄τραυματίστικε ο Ιωάννου τον φιλοξενούμενων όπου και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Νάουσας  χωρίς ωστόσο να  έχει κάτι το σοβαρό. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το σκορ δεν θα άλλαζε  μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή ο Μερκούριος Καραλιόπουλος είχε διαφορετική όμως γνώμη και στις καθυστερήσεις  κατάφερε   με απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή του ΓΑΣ να πετύχει το πολυπόθητο  γκολ για την ομάδα του χαρίζοντας τους 3 πολυπόθητους βαθμούς.

Η Διαιτησία του κ. Τρέβλα αν και κρίνεται μέτρια εντούτοις δεν κατάφερε να κρατήσει την  ισορροπία στο παιχνίδι  αφήνοντας παράπονα και στις δύο ομάδες .


Η σύνθεση του Αχιλλέα
Ηλιάδης Καραλιόπουλος Χαρατζίδης Σαμαράς (55΄Τσιάκος) Σύγγας Μπράτσης Καραμεταξάς Σακελλάρης Γιάτσος(64΄Στεργίου) Κακούδης Πίτος.  




     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα