Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Ο δυνατός κόντρα άνεμος και η τύχη στέρησαν την ομάδα μας για κάτι το θετικό.



Η γηπεδούχοι έχοντας τον ευνοϊκό  δυνατό σε ένταση άνεμο με το μέρος τους κατάφεραν να αιφνιδιάσουν την ομάδα μας και στο 12΄λεπτό με τον Σπανό μετά από τραγικό λάθος της άμυνας μας  να σημειώσουν το γκολ που έμελλε να είναι και το τελικό. Η  ομάδα μας μετά το γκολ που δέχθηκε προσπάθησε να ισοφαρίσει και να μπει πάλη σε τροχιά για κάτι θετικό όμως τα σουτ που επεχείρησαν ο Καραμεταξάς στο 30΄ ο Κακκούδης στο 37΄αλλά και ο Μπράτσης στο 42 ΄ δεν  καρποφόρησαν. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας σφυροκόπησε τον γηπεδούχο Διαβατό που ταμπουρώθηκε στην άμυνα του μέχρι και την λήξει του αγώνα , σε αυτό το 45΄λεπτο ο Αχιλλέας έχασε πάρα πολλές κραυγαλέες ευκαιρίες με
Καραμεταξά Μπράτση και Κακκούδη δεν κατόρθωσαν να σκοράρουν από ευνοϊκές θέσεις  με αποτέλεσμα το τελικό σφύριγμα του διαιτητή κ. Καρυπίδη να βρίσκει στους παράγοντες προπονητή και  παίκτες της ομάδος μας  την απογοήτευση ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους.        
Ο διαιτητής ο κ. Καρυπίδης, ήταν καλώς, αφήνει όμως ένα παράπονο στην ομάδα μας το ότι σε μία τουλάχιστον περίπτωση σημείωσε οφσάιντ χωρίς αυτό να υφίστατο στερώντας από την ομάδα μας  ένα πιθανό γκολ.
 Η ομάδα μας έτυχε από την διοίκηση τους παίκτες αλλά και του φιλάθλους του Διαβατού άριστη φιλοξενία και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό υποσχόμενοι ότι θα έχουν και από εμάς την καλύτερη δυνατή φιλοξενία  
Συνθέσεις
Ατρόμητος Διαβατού : Δημόπουλος, Κλάψης, Φαρμάκης, Καμπάς, Λιλιόπουλος, Παγγούρας, Ασλάνογλου, Καρατάσιος (87′ Τυφλίδης), Κωστογλίδης, Σπανός (81′ Χασάν), Μπάκανος (90′ Μαυρίδης)
Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Σαμαράς Δ., Τσιάκος, Καραλιόπουλος, Χαρατσίδης, Μπράτσης, Καραμεταξάς, Σύγγας, Κακούδης, Σαμαράς Τ. (80′ Ζιάννης), Πίτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα