Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ.




ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΧΑΡΙΕΣΣΑ  1-2

Η διοίκηση της ΕΠΣ Ημαθίας με το καλημέρα έδειξε τον πραγματικό της εαυτό. Χώρισε τα σωματεία σε παιδιά και τσογ…… Αντί να έχουν  παρατηρητή διαιτησίας σε ένα παιχνίδι με τα χαριστικά του τοπικού ντέρμπι  αυτοί προτίμησαν να απέχουν προκλητικά Σε ένα τέτοιο κρίσιμο παιχνίδι άφησαν τις ομάδες να παίζουν μόνες τους  με την  διαιτητική τριπλέτα να κάνει αυτά που ήθελε , δηλαδή την σφαγή της ομάδας μας. Δεν σεβάστηκαν την προσπάθεια των παιδιών του Αχιλλέα , (μιας ομάδας που οι περισσότερη ποδοσφαιριστές του προέρχονται από τις ακαδημίες της). Ο διαιτητής κ. Λιόλιος ακύρωσε 2 γκολ της ομάδας μας με υποδείξεις του πολύ κακού και άπειρου επόπτη Σωτηριάδη ως οφσάιντ, που σε καμία περίπτωση δεν ήταν, σταμάτησε πολλές επιθέσεις με ανύπαρκτα σφυρίγματα (οφσάιντ-φάουλ )που μόνο στην φαντασία αρρωστημένων ανθρώπων υπάρχουν. Η ολοκλήρωση της σφαγής επιτελέστηκε στο 83΄όταν ο διαιτητής υπέδειξε   πέναλτι και ενώ ετοιμαζόταν να δείξει και την κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων  ο οποίος ανέτρεψε τον Καραμεταξά, ο επόπτης Σωτηριάδης υπέδειξε  οφσάιντ , και ενώ ο διαιτητής  ήταν μπροστά στην φάση «απόρησε» ναι μεν με την στάση
του επόπτη, αλλά  δέχθηκε μετά από διαβούλευση 2 λεπτών την απόφαση του επόπτη  και το πήρε πίσω. Και ενώ όλα αυτά τα τραγελαφικά συνέβησαν στο δεύτερο ημίχρονο Η διαιτητική τριπλέτα  είχε επιτελέσει το σχέδιο της σφαγής σε βάρος της ομάδος μας όταν στο 25΄ ενώ  έπρεπε να σφυρίξει  καθαρό φάουλ υπέρ του τερματοφύλακα μας όταν ο Τοπαλίδης με το σώμα του έκανε βίαιο φάουλ με αποτέλεσμα να σημειωθεί γκολ το οποίο ο κ. Λιόλιος το κατοχύρωσε αδιαφορώντας προκλητικά στους κανονισμούς διαιτησίας όπου όταν υπάρχει βιαία επαφή Τερματοφύλακα με επιθετικό είναι εξ ορισμού υπέρ του τερματοφύλακα, ενώ σε παρόμοια φάση στο 35΄ υπέδειξε  φάουλ υπέρ του τερματοφύλακα της Χαριέσσας ξεσηκώνοντας  φιλάθλους και παράγοντες τις ομάδος μας να διαμαρτύρονται έντονα. 
 Κύριοι σφάξατε οργανωμένα τον Αχιλλέα, Καθ ότι έχετε εμπειρία, διότι γνωρίζετε πολύ καλά (ο αρχιδιαιτητής σας ) σε τέτοια παιχνίδια ορίζουν έμπειρη και ικανή τριπλέτα διαιτησίας, για να φέρει σε πέρας το παιχνίδι. Ο Επόπτης κ. Σωτηριάδης εκτός του ότι είναι  άπειρος ήταν και στον κόσμο του, φυσικά αυτό θέλατε και εσείς.   Όμως ένα να ξέρετε είστε πολύ λίγοι για να τα βάλετε με τον Αχιλλέα και την Ιστορία του. Εφ όσον θέλετε πόλεμο, πόλεμο θα έχετε. Είμαστε από την Ηρωική πόλη της Νάουσας  (Έλληνες Ναουσαίοι που δεν φοβηθήκαν ούτε τον τουρκικό στρατό του Αμπού Λουμπούτ  και τους αντισταθήκαμε ηρωικά όταν κάποιοι άλλοι όχι μόνο δεν τους αντιστάθηκαν αλλά και τους βοήθησαν )  δεν φοβόμαστε ούτε εσάς ούτε αυτούς που φωνάζουν τα αντιεθνικά συνθήματα στο γήπεδο, πόσο μάλιστα όταν ακούγονται  εντός Ελλάδας.                                                                  
Κύριοι της ΕΠΣ Ημαθίας  χωρίσατε τα σωματεία και αυτό θα το βρείτε μπροστά σας.
Το μήνυμα μας  προς τους διοικούντες της ΕΠΣ Ημαθίας (μην τολμήσετε μετά την προαποφασισμένη σφαγή της ομάδος μας να μας επιβάλλεται και πρόστιμα. Εργαστείτε για το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας και όχι σαν ένα ακόμη μνημονιακό εισπρακτικό ταμείο.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση της Χαρίεσσας και τους ποδοσφαιριστές του που είχαν το σθένος στο τέλος του αγώνα να μας συμπαρασταθούν σημειώνοντας ότι και αυτοί στο παρελθών αδικήθηκαν, λέγοντας ότι παρόμοιο  χειρουργείο δεν έχει υπάρξει στα σύγχρονα ποδοσφαιρικά χρονικά. Από την πλευρά μας τους ευχόμαστε καλή πορεία( αν βέβαια το θελήσουν αυτό κάποιοι εκεί στην Ένωση Ημαθίας)   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα